Mesajul sfâşietor al surorii lui Emiliano Sala, după anunţul morţii fotbalistului

Trupul neînsuflețit transportat pe Insula Portland şi remis legistului din Dorset a fost identificat a fi cel al lui Emiliano Sala. La câteva ore după aflarea veștii, sora fostului jucător de la Nantes a avut o reacție emoționantă pe rețelele de socializare.

08 feb. 2019, 07:32
Mesajul sfâşietor al surorii lui Emiliano Sala, după anunţul morţii fotbalistului

Sufletul tău va străluci pentru totdeauna și astfel îmi va lumina existență. Te iubesc, frățiorul meu” a scris Romina Sala pe Instagram.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, duminică, pe fundul Canalului Mânecii. Trupul neînsuflețit va ajunge la familia fostului jucător al lui Nantes, pentru ca familia să îl înmormânteze cât mai repede posibil. Despre pilot, englezii nu au specificat încă nimic.

Vezi şi Sora lui Emiliano Sala a postat o poză sfâşietoare. Şi câinele îl aşteaptă acasă pe fotbalistul dispărut FOTO

Avionul de tip Piper Malibu a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.