Mesajul sfâşietor al tatălui Teodorei, fetiţa de 9 ani ucisă de un şofer care făcea Live pe Facebook

Mesajul sfâşietor al tatălui Teodorei, fetița de 9 ani ucisă de un şofer care făcea Live pe Facebook, a fost postat la puțin timp după ce s-a aflat că și celălalt copil al familiei, un băiețel de doar 3 ani, are șanse minime de supraviețuire.

14 oct. 2018, 08:26
Mesajul sfâşietor al tatălui Teodorei, fetiţa de 9 ani ucisă de un şofer care făcea Live pe Facebook

„Încă un înger a plecat la Dumnezeu, te iubesc Teodora mea dragă…”, a scris Daniel Pănescu, tatăl fetiței, pe Facebook.

Pagina de socializare a bărbatului este plină acum cu mesaje de condoleanţe și de încurajare din partea rudelor şi a prietenilor. Iată doar cîteva dintre ele:

Fără cuvinte. Dumnezeu să vă întărească să treceți peste această grea încercare. Ne rugăm pentru voi!
Dumnezeu sa va intareasca in aceasta mare incercare.
In acest moment, cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu sa va ajute! Sincere condoleante!
Sincere condoleante! Teo va fi mereu cu voi, in voi, prin voi.
Condoleanțe! Dumnezeu să vă întărească și sa vă dea putere!
Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l aibă în grijă pe micuț, iar pe dumneavoastră să vă întărească!
Doamne fereste cata durere! Dumnezeu sa aiba grija de voi toti,micutul sa se īnsanatoseasca ,iar pe fetita s-o aseze între îngeri!
Familia Pănescu, din orașul Bocșa, județul Caraș-Severin, mergea în noaptea de vineri spre sâmbătă (12/13 octombrie), în județul Timiş, pe drumul care leagă Timișoara de Moravița și Serbia, între Jebel și Voite, când un şofer care făcea LIVE pe Facebook, conducând mașina cu 180 km/h, a intrat într-un utilaj agricol din fața sa, nesemnalizat, şi apoi ricoşat apoi pe contrasens, direct în ei.

În mașina familiei Pănescu se aflau cei doi soți, alături de copiii lor și o tânără de 27 de ani. Fetiţa a murit pe loc, iar fratele ei are coloana şi splina rupte, este puternic lovit la cap, fiind în comă indusă, iar medicii îi dau puţine şanse de supravieţuire. Soţii Pănescu şi tânără de 27 de ani au fost răniţi în accident, însă viaţa lor nu este în pericol.

Mai multe detalii, pe libertatea.ro