MESAJUL TULBURĂTOR al tânărului găsit mort într-un canal. Care au fost ultimele sale cuvinte

Cantaretul din Medias care a fost gasit mort intr-un canal a facut gesturi absolut socante chiar inainte de a fi gasit fara suflare intr-un canal din incinta unui cartier de locuinte sociale.

21 nov. 2014, 18:07
MESAJUL TULBURĂTOR al tânărului găsit mort într-un canal. Care au fost ultimele sale cuvinte

Moartea suspecta a unui cantaret de muzica hip hop din Mediasa socat intreaga comunitate, cand s-au aflat conditiile in care un martor i-a gasit cadavrul. Alex, supranumit Alcan, a fost, observat de un martor cazut si fara suflare intr-un canal descoperit aflat in incinta unui cartier de locuinte sociale.

Asta dupa ce mama lui il daduse disparut de doua zile si punea anunturi, disperata, inclusiv pe pagina lui de Facebook, pentru a-i sesiza prietenii s-o ajute sa-l gaseasca.

Prietenii care l-au vazut ultima oara le-au spus anchetatorilor ca baiatul consumase cateva tigari cu marijuana, si dupa acest moment nimeni nu a mai stiut nimic despre el.

CITEŞTE ŞI DETALII TULBURĂTOARE despre elevul descoperit mort într-un canal la Mediaş

Toti cei care l-au cunoscut au ramas socati cand au aflat vestea mortii lui, dar, printre mesajele de adio au fost si marturii care au scos la iveala detalii ingrozitoare despre intentiile aparent sinucigase ale baiatului, scrie cancan.ro.

„Alex, ce ai facut? Cand am vorbit ultima data mi-ai spus ca ai un singur gand, acela sa afli cum e dincolo de moarte”, a spus una dintre prietenele baiatului.

Inclusiv ultimul mesaj adresat de Alex apropiatilor a fost socant, deoarece a lasat sa se inteleaga ca se gandea la moarte.

Eu cand o sa mor o sa fumez un joint cu sfintii„, au fost ultimele cuvinte ale rapperului.