Mesajul unui medic pentru protestatari: „Sunt idioţi şi boi, dar i-aş trata”

Medicul Răzvan Constantinescu, membru ALDE și fost director al Institutului de Gastroentereologie și Hepatologie Iași, a postat pe facebook un mesaj surprinzător pentru protestatari. Pe numele său au ajuns două reclamaţii la Colegiul Medicilor.

07 nov. 2017, 16:21
Mesajul unui medic pentru protestatari: „Sunt idioţi şi boi, dar i-aş trata”

În urmă cu cateva zile, medicul făcea următoarea postare pe Facebook:

„Anunţ de pe-acum că blochez din prima secundă orice idiot care anunţă pe Facebook că merge sau că a fost în Piaţa Victoriei! Când vi s-au închis spitalele, aţi stat ca nişte şobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor! Să vă facă Tudor Chirilă şi cu Rareş Bogdan endoscopie, clar?!”

Într-un interviu pentru Europa FM, medicul a ținut să precizeze că își menține afirmația potrivit căreia cei care ai protestat față de legile justiției sunt „idioți și boi”. Pe de altă parte, Răzvan Constantinescu nu ar ezita să îi trateze, dat fiind ca în spitalul în care lucrează consultă inclusiv criminali și violatori.

Președintele Colegiului Medicilor, spune că va începe o anchetă în baza reclamațiilor primite dar că: „este dreptul cetățeanului Răzvan Constantinescu de a se exprima pe public Facebook” și că „niciun pacient nu s-a dus încă la doctorul Constantinescu și apoi să reclame că nu a fost tratat”.