Mesajul zilei de la Fecioara Maria! Zodiile care scapă de durere și suferință: „Atinge-i pe cei dragi și ascultă altă perspectivă”

Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

25 ian. 2024, 11:17
Mesajul zilei de la Fecioara Maria! Zodiile care scapă de durere și suferință: „Atinge-i pe cei dragi și ascultă altă perspectivă”
Mesajul zilei de la Fecioara Maria! Zodiile care scapă de durere și suferință: „Atinge-i pe cei dragi și ascultă altă perspectivă”

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de joi 25 ianuarie 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Citește și: Începe penultima săptămână din Anul Iepurelui de apă, care revine peste 60 ani. Vine Dragonul de Lemn! Zodiac chinezesc special pentru cele 12 semne!

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC

„Fii puternic si curajos”

Fecioara Maria si ingerii iti reamintesc ca faci o treaba buna, mai ales in vindecarea pe care o faci fara sa stii. Esti rugat sa vizualizezi flacara albastra si sa iti imaginezi ca te cuprinde. Acest lucru iti va activa intelepciunea ca esti pregatit sa dai de la o varsta frageda. Mesajul este sa te misti constant pe calea ta. Vindeci locuri si oameni oriunde te duci.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR

„Experimenteaza tot ceea ce iti ofera viata”

Concentreaza-te pe creierul si pe inima ta ca si cum acesta iti este drumul. Ia-ti timp sa te relaxezi, sa te distrezi si doar sa fii tu. Iubeste-ti mancarea, miroase florile, vezi frumusete peste tot, atinge-i pe cei dragi si asculta cu o alta perspectiva. Aduna-ti familia. Vei radia o mare de vindecare in jurul tau si vei atrage doar lucruri bune in viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și: Horoscopul banilor 2024 – Cele mai profitabile luni din an pentru creşterea veniturilor, în funcţie de zodie