Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria. Împărăteasa Cerurilor ne luminează calea: „Deschide-ți inima spre iubirea și lumina care sunt peste tot în jur”

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de vineri 8 martie 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna.

08 mart. 2024, 09:07
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria. Împărăteasa Cerurilor ne luminează calea: „Deschide-ți inima spre iubirea și lumina care sunt peste tot în jur”
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria

Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Citește și: Horoscop rune 8 martie 2024. ANSUZ vine cu avertizări de pericole, WUNJO oferă protecţie totală. Atenţie la URUZ, te expune la propriile frici!

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC

FII CURAJOS

In mod natural si instinctiv, copiii au incredere in curiozitatea lor nativa si in ghidarea divina si astfel avanseaza cu curaj in mediul lor natural. Ei capata incredere pe masura ce invata sarcini simple si incep sa maiestreasca pe cele mai dificile. Fiecare situatie pe care o traim ne face mai puternici. Asa invatam ca increderea si curajul sunt abilitati de baza in viata. A nu fi confundat cu aroganta, curajul este o trasatura minunata pe care sa o folosesti, semn ca esti inspirat si ghidat divin. Te poti afla intr-o situatie in care ai nevoie sa gandesti, sa actionezi intr-o maniera curajoasa. Te poti ruga pentru a avea mai mare incredere sau, de fapt, incredere in Dumnezeu, pentru ca orice este posibil atunci cand prin tine lucreaza marele spirit al lui Dumnezeu.

Increderea in Dumnezeu inseamna ca tu stii ca El are grija de tine pentru orice situatie apare in viata ta!

Mesajul zilei pentru zodia TAUR

FII CA UN COPIL

Copiii sunt curiosi despre viata si oportunitatile de invatare si crestere dar si despre distractia si veselia pe care o pot trai. Tinerii sunt curajosi si nu se tem, au un simt natural al imortalitatii si sunt multumiti sa traiasca natural in acum si aici, deci in prezent. Cand le e foame, ei mananca. Cand sunt obositi, ei se odihnesc. Cand vor sa se joace, ei se joaca. Ei nu cunosc stresul zilei de maine, nici nu o constientizeaza pentru ca totul este azi. Permite si tu copilului tau interior sa iasa la joaca! Ia-ti timp ca doar sa fii total prezent in acest moment. Este un sentiment minunat si atat de eliberator! Tot ce avem este momentul prezent si din acest moment ne cream viitorul. Focuseaza-te pe ACUM si da orice altceva lui Dumnezeu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Horoscop WEEKEND 8-10 martie 2024. Taurii primesc mesaje de la divinitate. Capricornii trebuie să nu uite de prieteni