Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina îngerilor, JOI 14 noiembrie 2019

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de JOI 14 noiembrie 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

13 nov. 2019, 19:16
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina îngerilor, JOI 14 noiembrie 2019

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand. Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC

INTEGRITATE

„Am incredere in abilitatea mea de a sti ce este adevar pentru mine.”

Ai primit acest mesaj pentru ca situatia la care te gandesti implica integritatea cuiva. Acest mesaj vine ca ghidare sa fii atent la semnalele corpului tau pentr ca poti simti in corp daca cineva este onest cu tine sau nu. Fecioara Maria este un exemplu minunat de delicatete si trai integru pe care il inspira si altora. Poti sa faci si tu la fel cu oamenii din viata ta. Poti sa ii eviti pe cei ce actioneaza fara integritate. In oricare caz, ai incredere in sentimentele tale care sa te apropie sau indeparteze de oameni care spun adevarul sau care isi vad doar de interesul lor.

Acest mesaj te roaga sa iti spui adevarul propriu merue, chiar daca esti inconfortabil cu reactiile posibile. Rugaciunea poate include cuvintele tale, dandu-ti curaj sa te exprimi si ajutandu-te sa creezi o atmosfera sanatoasa si comunicare onesta.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR

MILA

„Eu sunt bun si intelegator fata de mine si de altii.”

Acest mesaj iti cere sa observi felul in care relationezi cu oamenii, inclusiv cu tine. Daca esti bun si intelegator cu altii, vei avea mai multa stima de sine. In timp ce nu poti controla felul in care altii te trateaza pe tine, mila si compasiunea sunt in general intoarse spre cel ce le emite. Acest mesaj este si o atentionare sa eviti barfa sau critica de sine sau despre altii si sa vorbesti constient in moduri iubitoare si cu imputernicire. Energia superioara generata de cuvintele pozitive te vor curata de negativitate. Aceasta este adevarata semnificatie a expresiei „Nu judeca chiar daca esti judecat.”

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI

SEMNE

„Ma uit, observ si am incredere in semnele pe care divinitatea le trimite continuu spre mine.”

Acest mesaj iti semnaleaza sa fii atent la semnele care vin spre tine ca raspuns la rugaciunile tale. Acestea pot include un cantec pe care il auzi, cuvinte pe care le citesti, un rand ce iti sare in ochi intamplator, o conversatie pe care o auzi, obiecte ce iti apar in cale total neasteptat si tot asa, posibilitatile sunt nesfarsite. Semnele tind sa se repete pana cand le observ si faci o actiune. Totusi, este posibil sa observi un semn pentru prima data cand ti se prezinta. Ascultand de aceste semne, vei primi mai multa claritate cu privire la participarea continua a divinitatii in viata ta, fapt ce te ajuta sa te simti in siguranta si mai iubit. Poti sa te rogi si pentru clarificare in caz ca nu intelegi un semn. Pana la urma, Fecioara Maria si ingerii vor sa intelegi clar ce iti transmit.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.