Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, MARTI 16 FEBRUARIE 2021

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria. Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori.

16 feb. 2021, 01:05
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, MARTI 16 FEBRUARIE 2021

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 16 FEBRUARIE 2021 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria. Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria pentru zodia BERBEC
Scapi din vedere detalii importante, deci fii mai atent la tot ce se intampla

Fii mai atent la limbajul corporal al altor oameni, cum se misca, ce gesturi au, ce expresii faciale si postura generala. Cand te focusezi nu doar pe ce spun oamenii ci si pe limbajul corpului lor, vei vedea ca ai acces la mult mai multa informatie pe care o poti folosi ca sa poti intelege ce iti comunica cu adevarat pentru ca limbajul corpului arata mult mai mult despre oameni decat exprima ei prin vorbe. Fa un pas cand sunt oameni in jur si doar observa. Priveste sa vezi daca ce spun oamenii este congruent cu ce exprima prin trup si observa orice discrepante. Cu alte cuvinte, nu inghiti mereu ce rostesc oamenii. Fii totodata atent acum si la intelegeri si contracte. Fa-ti timp sa intelegi complet orice asemenea intelegere, afla tot ce poti punand intrebarile necesare si consulta-ti prieteni si experti ca sa primesti sfaturi. Fii atent, totusi, sa nu te scufunzi in prea multe detalii. Nu te grabi impulsiv inainte pana nu iti asculti toate instinctele si nu intelegi totul.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria pentru zodia TAUR
Practica adaptarea de la caz la caz

Ca sa poti sa te adaptezi in functie de persoane si situatii, este necesar sa ramai flexibil si rezistent si sa fii dispus sa poti avea diverse identitati cu moduri diferite de vestimentatie, de stil de par, de maniere. Focuseaza-te in special pe limbajul corpului si pe calitatile vocale. Experimenteaza mai intai facand mici schimbari in oricare din aceste aspecte si observa ce se intampla. Poti sa devii expert si in lucrul cu propria ta aura pentru a o mari sau miscora. Cand practici asta, uneori prietenii nu te recunosc. Poti sa devii asa de bun la camuflaj incat sa treci ca invizibil pe langa altii. In functie de mediile in care trebuie sa functionezi, este bine sa te adaptezi la exterior ramanand in interior fidel fata de cine esti tu cu adevarat. Observa si animalele si comportamentul lor si incearca sa le imiti. Dezvoltand aceasta caracteristica devii mult mai adaptabil la variile situatii intalnite, deci te poti descurca mult mai bine cu ele. Fii un actor in viata de zi cu zi si distreaza-te. Doar nu uita in esenta cine esti si nu schimba nimic acolo.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei MARTI 16 FEBRUARIE 2021. Analizeaza si avanseaza!
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria zodia GEMENI
Este un timp de noroc si abundenta pentru tine, deci fii dispus sa primesti toate lucrurile bune in viata ta

Acum este un timp benefic pentru tine care este foarte puternic. Vei vedea ca totul va decurge cu multa usurinta si cu putin efort din partea ta. Gandurile tale se vor manifesta mai rapid, deci fii observator si atent cu ce gandesti. Daca te focusezi sa gandesti despre ce nu functioneaza sau ce lipseste, reaminteste-ti de toata lucrurile din viata ta pentru care esti recunoscator si astfel iti ridici vibratia pe cea a recunostintei care este una din cele mai puternice din Univers. Ea este cheia ca sa primesti continuu noroc, bucurie, abundenta. Fii dispus nu doar sa ceri ci si sa primesti cu gratie si sa accepti tot ce vine spre tine. Asadar, cere ori de cate ori vrei apoi imagineaza-ti cum deja ai primit ceea ce ai cerut. Poti sa simti cum se simte momentul cand deja primesti ce iti doresti ? Observa orice ganduri obisnuite pe care le intretii ce se opun acceptarii a ceea ce doresti. Daca se intampla asta, revino la ganduri de recunostinta. De fapt, exprima-ti recunostinta ca si cum deja s-a manifestat si continua sa monitorizezi orice gand care te blocheaza de la a primi. Daca ceri ceva apoi negi cu necredinta, rezultatele sunt aceleasi ca si cum nici nu ai cerut nimic. Deci cere…si fii dispus sa primesti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.