Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, marti 22 noiembrie 2022

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de marti 22 noiembrie 2022 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

22 nov. 2022, 01:04
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, marti 22 noiembrie 2022

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Trei zodii care vor avea parte de succesul mult dorit în anul 2023. Au noroc la bani, în carieră și dragoste

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Patru zodii care au fost dezamăgite anul acesta, dar vor avea parte de schimbări în 2023

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Crede cu tarie

Daca vrei sa imbunatatesti sau sa vindeci o situatie, trebuie sa crezi cu tarie in miracole, in puterea lui Dumnezeu. Acesta este un factor important cand vrei sa pornesti la drum. Nu te indoi de nimic. Nu te indoi de puterea ta, de abilitatile tale si cere Fecioarei Maria sa iti sporeasca credinta.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
Compromis

Nu trebuie sa faci compromisuri pentru a obtine ceea ce vrei. Nu trebuie sa renunti la adevar, la credintele tale si la respectul tau de sine. In relatiile amoroase, in relatiile profesionale, trebuie sa fii tu. Daca, de exemplu, te simti inconfortabil in relatia de cuplu, vorbeste deschis cu partenerul. Spune-i ce simti, pentru ca el sa isi dea seama de situatie. Daca nici acest lucru nu functioneaza, cere sprijinul unui consilier. Esti copilul lui Dumnezeu si meriti iubire, respect si demnitate. Nu trebuie sa renunti la ele de dragul unui partener care nu ti le ofera.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Dumnezeu este iubire

Dumnezeu este peste tot si Dumnezeu este iubire. Ai incredere in grija pe care ti-o poarta Dumnezeu, in vindecarea divina. Totul se vindeca prin iubire. Cu ajutorul iubirii poti gasi raspunsuri, solutii. Poate ca te zbati singur intr-o situatie si refuzi sa apelezi la ajutorul cuiva. Poate uiti ca Dumnezeu te iubeste si iti poate trimite exact oamenii de care ai nevoie pentru a iesi dintr-o dificultate. Sau poate ca descoperi ca menirea ta este sa le vorbesti celorlalti despre Iubirea Lui Dumnezeu pentru toti copiii sai. Sa fii un model, o calauza care sa-i incurajeze pe ceilalti sa nu se mai zbata singuri in diverse probleme, ci sa ceara ajutorul divin.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI zodii 21-27 noiembrie 2022

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu.

Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 21-27 noiembrie 2022.

Mesaj pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

COMPASIUNE

Ingerii iti transmit sa tratezi persoanele din jur in acelasi fel in care ai dori sa fii tratat tu. Acest mesaj iti aminteste ca modul in care actionezi afecteaza tot ce exista in viata ta, inclusiv oamenii. Acesta este momentul sa scoti la lumina o parte superioara a ta. Ca persoana indigo, iti este usor sa te detasezi si sa vezi tabloul intreg in fiecare situatie. Ca sa mergi mai departe, trebuie sa emani energie superioara, pentru ca ceea ce emani, aceea primesti. Asa ca analizeaza-ti si fa un inventar ca sa va asiguri ca ii tratezi pe altii cinstit si cu compasiune.

Mesaj pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

DESCHIDE USA IUBIRII

Uneori, persoanelor indigo le e greu sa vada ca cei din jur, in special cei cu roluri de autoritate, de fapt ii iubesc. Atunci cand le sunt impuse reguli, cand sunt pusi in fata unei actiuni disciplinare si cand cei din jur se supara, ei se simt adesea respinsi. Rolul tau de indigo este sa pui regulile sub semnul intrebarii si sa intrebati ,,De ce?” atunci cand o situatie pare nedreapta — asta nu se va schimba niciodata. Acest mesaj te invita sa vezi ca, desi unele lucruri le percepi ca fiind nedrepte, oamenii pur si simplu iti fac un bine, cu multa iubire. Pentru ca tu sa traiesti si sa reusesti in societate, anumite reguli trebuie intotdeauna sa fie respectate. Atunci cand persoanele din viata ta iti corecteaza comportamentul, uneori o fac pentru ca te iubesc si pentru ca vor ce e mai bine pentru tine. Daca te asezi si meditezi, vei sti daca acest lucru este adevarat si in situatia prezenta. Rolul tau in aceasta lume ti se va arata clar. Acum, treaba ta este sa te asiguri ca faci ceea ce este necesar pentru a fi un membru productiv al societatii – societatea pe care trebuie sa o creezi din nou!

Mesaj pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

INGRIJIREA DE SINE

Asigurati-va ca nu daruiti prea mult celorlalti pana in punctul in care sa creati lipsa in propria voastra viata. Ca persoana indigo si data fiind misiunea voastra Divina, voi simtiti compasiune pentru oameni. Ca urmare, uneori deveniti prea generosi. Poare ca voi nu vedeti asta ca pe o problema. Insa mesajul acesta va spune ca trebuie sa fiti constienti de propriile voastre dorinte in viata. Asigurati-va ca faceti suficient pentru voi, incat sa nu suferiti din cauza generozitatii. Dati-va voie sa simtiti cat de minunat este sa vi se satisfaca propriile voastre nevoi si aveti incredere ca cei din jur sunt si ei indrumati de propriii lor ingeri sa se asigure ca nevoile lor sunt si ele implinite. Voi sunteti pe pamant ca sa ajutati, dar nu sunteti omul care rezolva problemele tuturor. Cel mai mare dar pe care puteti sa il dati altora este sa le cereti ingerilor acelor persoane sa le trezeasca si sa le indrume catre scopul lor unic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.