Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina îngerilor: „Răspândeşte vindecarea inimii cu bucurie”

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de duminica 30 aprilie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

30 apr. 2023, 00:03
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina îngerilor: „Răspândeşte vindecarea inimii cu bucurie”

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

NUMEROLOGIE MAI 2023. Ce schimbări te așteaptă în funcție de NUMĂRUL DESTINULUI! Cum le vei face față?

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Dumnezeu le pune mâna-n cap acestor zodii în mai 2023! Cinci semne astrale protejate de Divinitate

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
„Experimenteaza tot ceea ce iti ofera viata”

Concentreaza-te pe creierul si pe inima ta ca si cum acesta iti este drumul. Ia-ti timp sa te relaxezi, sa te distrezi si doar sa fii tu. Iubeste-ti mancarea, miroase florile, vezi frumusete peste tot, atinge-i pe cei dragi si asculta cu o alta perspectiva. Aduna-ti familia. Vei radia o mare de vindecare in jurul tau si vei atrage doar lucruri bune in viata ta.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
 „Priveste oportunitatile curajos”

Acesta este mesajul vizionarului care se concentreaza cu claritate asupra obiectivului sau. Ti se transmite sa fii foarte clar cu privire la ceea ce vrei sa se manifeste. Priveste din fiecare perspectiva, pentru a fi sigur ca intentia ta este pentru binele suprem. Fii atent la tot ce se intampla. Ramai motivat si atunci cand vei fi pregatit pentru aceste actiuni, totul se va petrece fara niciun fel de oprire. Trateaza provocarile ca pe niste oportunitati pentru a-ti creste abilitatile. Nu uita sa ramai constant calm, indiferent ce se intampla in prezent. Ai incredere in scopul divin.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
„Raspandeste vindecarea inimii cu bucurie”

Adu-ti aminte ca albina face fiecare lucru cu bucurie. Ca si ea, serveste altora si planetei cu inima deschisa. Se va produce o chimie intre cel care da si cel care primeste. Solidaritatea si colaborarea cresc nivelul de constienta a lumii. Deci, lasa-ti actiunile sa fie intentionate si accepta ghidarea divina. De asemenea, nu uita de puterea ta interioara. Asa cum si albina este constienta de ea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.