Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, VINERI 5 FEBRUARIE 2021

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 5 FEBRUARIE 2021 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

05 feb. 2021, 01:19
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, VINERI 5 FEBRUARIE 2021

Mesajul ZILEI pentru zodii.  Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodii: BERBEC
Este timpul sa iti recapeti puterea personala si sa iti depasesti dependenta in exces pe altii

Este asa de usor sa pasesti in confortabila dependenta de orice sau oricine, de la dependente simple care pot fi sanatoase cum ar fi exercitiile fizice zilnice pana la dependentele grele si distructive cum ar fi alcoolul, drogul, jocul de noroc. Sau poti constata ca te gasesti mult prea prins si agatat de o alta persoana incat te pierzi pe tine intorcandu-te intotdeasuna spre aceasta pentru decizii sau ca sa te valideze. Este valabil si fata de organizatii si institutii deasemenea. Aceste dependente cu care esti cel mai obisnuit sunt nascute deseori din obisnuinta decat din alegere constienta. Ca sa iei decizii in care sa fii autonom, trebuie sa nu fii prins in capcana intre a fi dependent si a fi independent (in sensul negarii dependentei). In schimb, fa alegeri dintr-un spatiu in care iti mentii autoritatea si puterea si accepti 100% responsabilitatea pentru alegerile tale si consecintele lor. Acum e timpul sa revizuiesti oamenii si situatiile de care esti excesiv dependent : fa pasi in spate la distanta de ei, identifica zonele unde e nevoie de ajustari si actioneaza in consecinta. Practica setarea de limite, cere ceea ce vrei, ia decizii in conformitate cu propria ta autoritate personala.

Mesajul zilei pentru zodii: TAUR
Ai incredere in flacara creativa pe care o simti si exprim-o scriind randuri care inspira si lumineaza

Pulsul creativitatii este puternic acum, trezind o dorinta de exprimare prin scris creativ. Indiferent daca ce scrii este real sau nu, daca se bazeaza pe experienta ta sau pe imaginatia mintii, scrie zinc si pune in cuvinte inspiratia ta. Nu cantari fiecare paragraf sau propozitie, doar scrie orice se doreste a fi scris prin tine. Ca sa ii inspiri si luminezi pe altii, nu ai nevoie de un talent uluitor. Incepe prin a descrie o experienta personala, una din care ai invatat ceva care poate fi de folos si altora. Totusi, nu te focusa pe cum vor raspunde oamenii povestilor tale; in schimb, doar bucura-te de actul scrierii fara sa iti judeci rezultatul. Scrie ca sa exprimi nu ca sa impresionezi. Prin ce pui pe scris, poti contribui la vindecarea emotionala a celor ce rezoneaza cu tine. Poti scrie si despre dureri din copilarie sau orice simti ca are relevanta pentru semenii tai.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de VINERI 5 FEBRUARIE 2021. In sfarsit, vine weekend-ul!
Mesajul zilei pentru zodii: GEMENI
Loialitatea si spiritul tau credincios este inteleg gresit si risti sa servesti prea multi stapani

Pe cine servesti acum ? iata intrebarea pe care sa ti-o pui. Cand faci compromis de la integritatea ta personala dorind sa nu superi pe nimeni sau sa te tii departe de frica pe care o simti daca ei nu sunt de acord cu tine, tu iti negi propria autoritate interna si iti dai toata puterea. Devii servitorul acelei persoane si persoana devine stapanul tau. Tu permiti asta pentru ca presupui ca o alta persoana sau organizatie are putere mai mare, cunoastere mai mare sau intelepciune spirituala mai mare ca tine si te pui in pozitia de a fi mai putin ca acestia. Chiar daca altii pot avea unele atribute diferite de tine, tu ii poti onora drept profesori, nu maestri. Copiii se uita la parintii lor pentru acest tip de ghidare. Totusi, cand se maturizeaza, este potrivit sa lase in urma autoritatea parinteasca pentru a-si construi propria lor autoritate. Eroarea umana este sa continui sa proiectezi autoritatea parinteasca din copilarie asupra unor oameni sau situatii din viata adulta. Analizeaza pe cine ai privit sau tratat ca pe maestri si superiori fata de tine, fapt ce te-a facut sa fii fragmentat si chiar lipsit de putere. Lasa spiritul tau sa fie adevaratul tau unic maestru. Abia atunci vei experimenta adevarata libertate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri