Messi surprins la cumpărături în Miami, împreună cu familia. Cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor se comportă în SUA ca o persoană de rând

Starul mondial al fotbalului, argentinianul Lionel Messi, a sosit marţi în Florida în vederea semnării contractului său cu clubul Inter Miami. Începe deja să se obișnuiască cu viața din Miami și împreună cu soția lui, Antonella, și cu cei trei copii ai lor, a ieșit la cumpărături, într-un supermarket local.

14 iul. 2023, 17:39

Printre rafturile de cumpărături, Messi arată ca oricare client, însă fanii din Miami l-au recunoscut și l-au asaltat. A fost, însă, foarte amabil și chiar a făcut fotografii cu mulţi dintre ei.

Argentinianul a sosit la bordul unui avion privat pe micul aeroport din Fort Lauderdale, deplasându-se apoi la stadionul lui Inter Miami, potrivit Digi 24. Fanii s-au adunat în faţa stadionului încă de la primele ore ale dimineţii de marţi, anticipând sosirea vedetei, care urmează să semneze un contract pe doi ani şi jumătate, în schimbul a 60 milioane dolari pe an.

Inter Miami a anunţat că îl va prezenta oficial pe Leo Messi pe 16 iulie, pe stadionul său, în cadrul evenimentului numit „The Unveil”.

Superstarul argentinian ar putea debuta la noua sa echipă, Inter Miami, pe data de 21 iulie. Într-un interviu acordat luna trecută publicaţiei Miami Herald, Jorge Mas, coproprietar al clubului, a declarat că Messi este posibil să joace primul său meci pentru Inter contra clubului mexican Cruz Azul în cadrul Cupei Ligilor (Leagues Cup), o competiţie nord-americană organizată în asociere de MLS şi Federaţia mexicană de fotbal.

Citeşte şi: Ion Crăciun, antrenor de top în handbalul românesc, a făcut infarct şi murit

Lionel Messi, considerat de mulţi specialişti cel mai bun fotbalist din istorie În vârstă de 36 de ani, Lionel Messi este considerat de mulţi specialişti cel mai bun fotbalist din istorie. El a cucerit în total 43 de trofee, la nivel de club şi echipă naţională, cele mai multe dintre ele cu FC Barcelona, formaţie la care a evoluat între 2004 şi 2021, când a plecat la PSG.

În palmaresul său figurează, între altele, zece titluri de campion în Primera Division, şapte Cupe ale Spaniei, patru Ligi ale Campionilor şi trei Cupe Mondiale ale cluburilor, toate câştigate alături de Barca.

El a fost campion al Franţei în ambele sezoane petrecute la Paris Saint-Germain, cu care a obţinut şi un Trofeu al Campionilor (Supercupa Franţei). În luna decembrie 2022, Messi a reuşit să-şi îndeplinească marele vis al carierei, acela de a câştiga Cupa Mondială cu selecţionata Argentinei, după o finală pierdută în 2014.

Publicaţia Miami Herald, citând o sursă, a dezvăluit că Messi are un contract pe doi ani şi jumătate în valoare de 60 de milioane de dolari pe an. Contractul ar prevedea, de asemenea, o participare la capitalul clubului la finalul carierei sale de jucător.

Citeşte şi: Burleanu vrea scuze publice de la Gigi Becali şi anunţă că FRF nu se bagă în războiul fanilor