Metoda accidentul a mai făcut o victimă. Cum a fost păcălit un bărbat să îşi dea toate economiile

Surpriză neplăcută pentru un bărbat din Iaşi. După ce şi-a dat toate economiile pentru a-şi salva fiica, a găsit-o pe tânără în casă, teafără. El a fost păcălit prin metoda accidentul şi le-a dat infractorilor 3.500 de lei. 

20 feb. 2015, 08:17
Metoda accidentul a mai făcut o victimă. Cum a fost păcălit un bărbat să îşi dea toate economiile

Bărbatul de 55 de ani din Iaşi a fost sunat de un poliţist, cel puţin aşa a fost lăsat să creadă de către bărbatul care i-a spus că fiica lui este în spital în urma unui accident rutier, informează România TV.

Citeşte şi METODA ACCIDENTUL continuă să facă VICTIME. Ce a păţit o familie din Mehedinţi

Copila ar fi urmat să fie supusă unei intervenţii chirurgicale de implantare a unei tije metalice, iar intervenţia ar fi costat 25000 de lei. Înnebunit de durere, fără să verifice dacă este adevărat sau nu, a mers la bancă şi a scos toate economiile pe care le avea, 3500 de lei, şi i-a dat individului care s-a prezentat foarte repede să îi ridice. 

Când a ajuns acasă pentru a se pregăti să meargă la spital, şi-a găsit fica în camera ei. Metoda accidentul, prin care a fost păcălit şi bărbatul, se practică cu succes de către infractorii care se recomandă la telefon poliţişti, avocaţi sau medici. Poliţia recomandă populaţiei să nu dea bani străinilor, înainte de a verifica cele spuse de aceştia.