Metodă EFICIENTĂ de a scăpa de hărţuitori: Ce a făcut o femeie cu bărbatul care o TERORIZA zi şi noapte

O britanică a fost terorizată luni în şir de un bărbat care făcuse o pasiune oarbă pentru ea şi cu care avea o fetiţă. Femeia a găsit în final o modalitate prin care a pus capăt coşmarului ei. 

09 sept. 2013, 09:59

Keren Scott, o britanică de 37 de ani, a trăit un adevărat coşmar după ce bărbatul care îi jurase dragoste eternă şi cu care făcuse şi un copil, a început să o hărţuiască pentru că îl părăsise deoarece el nu-şi respectase jurământul.

Bărbatul s-a răzbunat însă pentru gestul ei şi a început să o terorizeze. Timp de un an şi jumătate, Keren a fost hărţuită în mod constant. Nu mai putea dormi noaptea, tresărea la cel mai mic zgomot şi se uita speriată peste umăr, să vadă dacă nu este urmărită, scrie Daily Mirror.

Când auzea soneria telefonului, femeia simţea un gol în stomac şi o lua cu leşin. Nu răspundea la telefon şi nici nu citea mesajele abuzive pe care hărţuitorul – Martin (48 de ani), tatăl copilului ei – i le trimitea de vreo 50 de ori pe zi. Mai mult decât atât, el o făcuse să creadă că o supraveghează 24 de ore din 24 şi îi ştie fiecare mişcare pe care o face. Uneori, o ameninţa că o va răpi pe fiica lor, Katie şi va fugi cu ea în Franţa. 

Karen şi Martin se cunoscuseră la aniversarea zilei de naştere a unui prieten comun, în Blackpool, în 1997. S-au îndrăgostit şi s-au logodit în 2002, iar fiica lor, Katie, s-a născut în 2003. Mărul discordiei între Karen şi Martin a fost distanţa mare care îi despărţea, deoarece el, care este agent de securitate, locuia la peste 100 de kilometri distanţă de ea, în Swindon şi devenise prea obositor pentru el să vină în fiecare zi la Karen, care locuia în Stafforshire, unde lucra ca administrator financiar.

Despărţirea şocantă

În 2006, într-o vacanţă pe care au petrecut-o în Spania, ea i-a reproşat faptul că nu şi-a respectat angajamentele de a sta împreună cu ea şi l-a anunţat că îl părăseşte. La început, el a acceptat decizia ei dar, după câteva zile, a început să o bombardeze cu telefoane şi mesaje, de la rugăminţi fierbinţi de a-l ierta, până la ameninţări şi jigniri.

Când Keren începuse o relaţie cu un alt bărbat, Martin a văzut roşu în faţa ochilor şi a devenit din ce în ce mai agresiv şi ameninţător. Ea s-a văzut nevoită să ceară sprijinul autorităţilor judiciare şi să îi dea interdicţie de a se apropia de ea şi de fiica lor. 

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, terorizată de Adrian cristea cu mesaje de amor. Vezi ce face pentru a scăpa de el

Chiar şi aşa, el nu s-a potolit şi, odată, după ce o terorizase toată noaptea sunând-o la telefon şi descriindu-i mişcările ca şi cum el s-ar fi aflat prin apropiere şi o vedea ce face în casă, ea a chemat din nou poliţia, iar Martin a fost la un pas de a intra la închisoare. Keren şi fetiţa ei s-au speriat atât de rău după acest episod, încât au plecat din casa lor şi s-au mutat în casa unor prieteni, iar apoi în Devon, la părinţii lui Keren.

Plecarea lui Keren şi a fetiţei ei se pare că a fost momentul în care Martin a început să se trezească la realitate. S-a potolit, telefoanele, mesajele de ameninţare şi toate celelalte răutăţi pe care ile făcea femeii au încetat brusc. Keren, la rândul ei, s-a liniştit şi a început să îşi recapete încrederea în sine.

Telefonul care a schimbat totul

Într-o zi, pe neaşteptate, a primit un telefon de la Martin. Nu a mai avut de ce să se sperie, pentru că tonul vocii  lui nu era deloc ameninţător. Din contră, avea o voce calmă, caldă şi i-a cerut iertare pentru toate răutăţile pe care i le făcuse. A rugat-o să îi permită să o vadă pe fiica lor.

Fără să mai stea pe gânduri, Keren a acceptat. S-au întâlnit toţi trei în oraş. Comportamentul lui era total schimbat şi nu semăna niciun pic cu cel pe care îl avusese până atunci. Vizitele lui s-au înmulţit şi, după câteva luni, Keren a fost de acord să meargă şi ea la el acasă.

Citeşte şi: Orice căsnicie are două hopuri mari. La câţi ani după căsătorie apar

„Mi-am amintit motivele pentru care m-am îndrăgostit de el laprima vedere. Am început să ne vedem din ce în ce mai des, ca un cuplu. Toţi au crezut că am înnebunit când i-am cerut unui om care mă hărţuise să se întoarcă la mine şi să fim împreună din nou.

În 2009, Martin a cerut-o în căsătorie pe Keren, iar ea a acceptat. S-au căsătorit în 2010 şi stau împreună, în aceeaşi casă, aşa cum şi-a dorit ea. „Dragostea care ne-a unit la început a rămas aceeaşi şi ne-a dăruit acum trei ani minunaţi de căsnicie. Sperăm să ne dea cât mai mulţi ani fericiţi”, spune Keren.