Metoda incredibilă prin care se fură maşini. Un HOŢ ROMÂN arată cum se sparge un autoturism cu uşurinţă VIDEO

Un român este atât de mândru de metoda prin care fură maşini, încât a simţit nevoia să o împărtăşească cu o lume întreagă. Mikki, un veteran într-ale furtului, a demonstrat jurnaliştilor britanici modul în care sparge autoturisme în Liverpool.

13 aug. 2014, 15:44

Emisiunea celor de la Channel 5 încearcă să-i pună în gardă pe britanicii naivi în legătură cu metodele sofisticate ale hoţilor care îşi fac veacul pe străzile din Marea Britanie. Un exemplu este Mikki, un român de 31 de ani, care şi-a făcut o carieră din furt pe întreg continentul.

„Am fost în Germania, am furat şi acolo. Şi în Franţa, Grecia, aici e mai uşor să faci bani”, spune cu nonşalanţă hoţul de maşini.

Iar banii îi face uşor, cu ajutorul unui dispozitiv ce seamănă cu o telecomandă de maşină.

Se activează încuietoarea, iar farurile se aprind şi gata! Dar dispozitivul lui Mikki blochează semnalul transmis de telecomandă. Aşa că pleci crezând că ai încuiat maşina, însă lucrurile nu stau aşa. Când proprietarul maşinii se îndepărtează, Mikki intră în acţiune. Ca să-şi demonstreze talentul, Mikki a acceptat să facă şi o demonstraţie pentru jurnaliştii britanici.

Cu banii strânşi din furturi, Mikki vrea să-şi construiască o vilă, însă nu în Liverpool, ci acasă, în România.

Vezi şi: Cum poţi să înmatriculezi o maşină furată dacă eşti cumpărător „de bună credinţă”


loading...