Metodă inedită de protecţie. Cerşetorii sunt alungaţi cu sârma ghimpată VIDEO

Sătui ca oamenii străzii să folosească intrarea în scară pe post de toaletă, locatarii unui bloc din Timişoara au încercuit zona cu sârmă ghimpată. Metoda, au declarat ei pentru România TV, funcţionează de minune.

13 aug. 2014, 07:13
Metodă inedită de protecţie. Cerşetorii sunt alungaţi cu sârma ghimpată VIDEO

De ani de zile, locatarii unui bloc din centrul Timişoare duc lupte grele cu cerşetorii care obişnuiesc să îşi facă nevoile pe pereţii blocului. Au depus sute de plângeri la poliţie, însă în zadar. Aşa că au decis să rezolve singuri problema şi au găsit soluţia: să împrejmuiască zona cu sârmă ghimpată.

Potrivit România TV, chiar dacă au scăpat de mirosul îngrozitor, oamenii sunt disperaţi din cauza numărului mare de oameni ai străzii care îşi duc viaţa în centrul oraşului.

Poliţiştii locali fac eforturi mari pentru a-i ţine la distanţă pe cerşetori, însă numărul acestora creşte de la o zi la alta. Dacă anul trecut în evidenţele autorităţilor figurau peste 700 de oameni ai străzii, acum numărul lor depăşeşte 1.000.

Cerşetorii ştiu că nu pot fi amendaţi, pentru că sunt consideraţi cazuri sociale, aşa că tot ce pot face autorităţile este să îi adune de pe străzi şi să îi trimită în localităţile de domiciliu.