Metoda ingenioasă prin care un fotograf a reușit să scape din nămeți! O dronă a făcut diferența între viață și moarte

Un fotograf a rămas blocat în zăpadă a lipit un bilețel pe drona sa, apoi a trimis-o la o locuință din apropiere pentru ajutor. Mai jos ai toate detaliile.

12 feb. 2024, 21:19
Metoda ingenioasă prin care un fotograf a reușit să scape din nămeți! O dronă a făcut diferența între viață și moarte

Un fotograf blocat în zăpadă a lipit un bilețel la drona sa și apoi a trimis-o la o locuință din apropiere pentru ajutor! Drona le-a atras atenția oamenilor din zonă.

Citește și VIDEO Turist blocat în Munții Bucegi, recuperat cu elicopterul în urma unei intervenții spectaculoase

Bărbatul a avut noroc, pentru că drona a fost observată de câteva persoane care se aflau la masă, în casă, chiar după ce terminaseră cina.

„Am observat că erau câteva lumini care intrau prin fereastra bucătăriei”, a povestit Trenton Taylor, pentru Fox 13.

Familia respectivă a fost șocată când a observat drona plutind în afara ferestrei, chiar în timp ce se aflau la masă.

„Am observat că erau câteva lumini care intrau prin fereastra bucătăriei”, povestește Trenton Taylor, potrivit Fox 13 Salt Lake City.

”Sunt de apreciat”

Bărbatul, în cazul de față un fotograf imobilizat în scaunul cu rotile pe nume Brian Telford, a rămas blocat în mașină în timp ce conducea prin Fairview, Utah.

După ce a încercat să iasă din mașină, timp de o oră, și-a dat seama că nu poate face acest lucru, așa că a încercat să găsească o altă alternativă.

Apoi a trimis dona în fața celei mai apropiate case, iar familia respectivă și-a dat seama că era o dronă, după care au ieșit repede și au încercat să-și dea seama ce se întâmplă.

Aceștia au observat bilețelul pe care scria ”Ajutor”.

În dronă se afla și explicația potrivit căreia Telford era imobilizat în scaunul cu rotile și blocat în camioneta sa, în zăpadă.

Telford a considerat că merită încercată și această variantă și a fost foarte fericit când i-a văzut pe salvatori venind spre el.

Când l-au găsit, oamenii au legat lanțuri de mașina lor pentru a-l scoate din zăpadă pe fotograful prins în zăpadă.

„Oamenii care sunt dispuși să iasă din cotidian ca să-ți întindă o mână de ajutor sunt de apreciat”, a adăugat fotograful.

Citește și Turist blocat în Munţii Făgăraş. Un elicopter SMURD a intervenit

Deci, acesta pare cu siguranță un exemplu clar al faptului că, dacă știi cum să o folosești, tehnologia te poate scoate din belele foarte repede.