Metoda „modelling” face victime pe litoral. Zeci de turişti au căzut în plasa unei tinere frumoase din Bucureşti

Zeci de turişti de pe litoral au fost înşelaţi de o tânără din Bucureşti,printr-o veche metodă. Aceasta le promitea părinţilor găsiţi pe plajă că le va ajuta copii să aibă o carieră de succes în modelling.

13 iul. 2016, 12:24
Metoda „modelling” face victime pe litoral. Zeci de turişti au căzut în plasa unei tinere frumoase din Bucureşti

Părinţii care picau în cursa tinerei trebuiau să semneze un contract şi să achite suma de 300 de euro, potrivit reporterntv.ro.

AÎn ultmimii ani, astfel de înșelăciuni s-au petrecut atât în Capitală, cât și la malul mării.  Prin intermediul unei firme de recrutare modele, părinții sunt ‘agățați’ pe plajă sau faleză, în special în stațiunea Mamaia, și li se promite faptul că fiii sau ficele lor vor ajunge pe podium.

„Ne-au racolat direct de pe stradă. Erau mai mulți cu pliante în mână, firma se numește RGB FOTO PROMOTION. Ne-au dus într-un studio, de acolo ne-a preluat o Andreea Balazs, s-a prezentat ca fiind directoarea de promovare a agenției. N-am căzut în plasa ei, pentru simplul fapt că a insistat foarte tare să semnăm contractul azi (n.r. – ieri). Ceea ce m-a făcut să mă ridic de pe scaun, să-mi iau soția și copilul și să plec”, a declarat un turist pentru evz.ro.

Poliţiştii atrag atenţia turiştilor pentru a nu cădea în plasa infractorilor.

Citeşte şi Munţi de alge pe plajele din sudul litoralului. Autorităţile fac cu greu faţă