Metoda prin care o femeie din Arad a reușit să fure de 10 ori dintr-un supermarket. ”E cea mai pricepută. Nu am reușit să o prind!”

O femeie a băgat spaima în angajații unui supermarket din Arad, după ce a reușit să îi păcălească și să fure de 10 ori diverse produse alimentare ”cu ajutorul” caselor self-scan.

15 mai 2023, 08:58
Metoda prin care o femeie din Arad a reușit să fure de 10 ori dintr-un supermarket. ”E cea mai pricepută. Nu am reușit să o prind!”
Metoda prin care o femeie din Arad a reușit să fure de 10 ori dintr-un supermarket. ”E cea mai pricepută. Nu am reușit să o prind!”

Metoda prin care o femeie din Arad a reușit să fure de 10 ori dintr-un supermarket. În ultima perioadă, în supermarketurile din România numărul furturilor a crescut vertiginos și asta pentru că de când au fost instalate casele self-scan, hoții au avut la îndemână noi metode de ”lucru”.

Citește și O nouă înşelătorie pe Facebook a făcut ravagii în Galaţi! Metoda prin care un tânăr a obţinut zeci de mii de euro şi a fost lăsat în libertate

Metoda prin care o femeie din Arad a reușit să fure de 10 ori dintr-un supermarket

Reprezentanții marilor lanțuri de magazine spun că de cele mai multe ori hoții plătesc un singur produs, de regulă unul ieftin, după care utilizează codul de bare de pe bon pentru ieșirea din zona de securitate. Însă atunci când ies, aceștia au sacoșele pline cu foarte multe produsele neplătite.

Este și cazul unei femei din Arad care a băgat spaima în angajații unui supermarket, după ce a reușit să să îi păcălească și să fure produse alimentare de 10 ori.

„Este a zecea oară când femeia asta vine, se aprovizionează, pleacă fără să plătească și iese pe la casele rapide. Își umple plasele, plătește doar un iaurt, și iese după ce scanează bonul. E cea mai pricepută din Arad. Și foarte rapidă. Nu am reușit să o prind”, a declarat agentul de pază al magazinului.

Paznicii spun că le este din ce în ce mai greu să țină sub supraveghere toți clienții atunci când aglomerația este mare, iar hoții profită de acest lucru și se fac nevăzuți, după ce își însușesc numeroase produse din magazin și nu le plătesc.

Jaf de 40.000 de lei în doar o săptămână

Un curier din Craiova a fost surprins în timp ce fura din coletele firmei de curierat la care era angajat. Bărbatul a sustras în doar o săptămână bunuri în valoare de 40.000 de lei.

Tânărul în vârstă de 28 de ani a fost surprins de camerele de supraveghere a firmei la care era angajat în timp ce fura din coletele pe care urma să le livreze oamenilor.

Imaginile respective au fost văzute de superiorii săi care l-au reclamat la poliție, iar în cursul zilei de miercuri acesta a fost reținut pentru 24 de ore pentru furt în formă continuă.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a furat într-o săptămână din 16 colete, iar bunurile furate au fost estimate la aproximativ 40.000 de lei.

„În seara zilei de 22 februarie, polițiștii au fost sesizați de o femeie, din municipiul Craiova, reprezentant al unei societăți comerciale cu specific activități poștale și de curierat, cu privire la faptul că, un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Craiova, angajat al societății, ar fi sustras mai multe bunuri. În fapt, acesta este bănuit că în perioada 14-22 februarie, ar fi sustras mai multe bunuri aflate în coletele pe care le gestiona, bunuri în valoare de aproximativ 40.000 de lei”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Oamenii legii au reușit să recupereze 70% din bunurile sustrase de angajatul firmei de curierat care urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Citește și Dumnezeu nu bate cu bâta, ci cu pușcăria! Un bărbat riscă ani grei de închisoare după ce a spart trei biserici și a furat toți banii din cutiile milei