Metode pentru subţierea gleznei şi slăbit la picioare. Obţine look-ul de balerină VIDEO

Nu doar talia subtire si curbura soldurilor ofera senzualitate unui trup feminin, ci si curbura gleznelor, atat de evidenta si de gratioasa la balerine. Dar nu toate femeile au look de balerina, unele dintre ele fiind nemultumite de grosimea gleznelor. Exista insa metode prin care putem sa le subtiem.

06 iul. 2014, 06:15
Metode pentru subţierea gleznei şi slăbit la picioare. Obţine look-ul de balerină VIDEO

Inainte de porni pe drumul subtierii gleznelor, trebuie sa intelegem ce contribuie la aspectul lor. Cum trupul este, fara doar si toate, un intreg, dimensiunea fiecarei parti influenteaza vizual aspectul partii adiacente. Aceasta este si legatura dintre gambe si glezne.

Multe femei se plang ca au gleznele groase, desi circumferinta lor este potrivita inaltimii lor, si nu-si dau seama ca problema nu consta, de fapt, in glezne, ci in gambele prea subtiri, netonifiate, pe care le au.

Pe de alta parte, femeile care au cateva kilogram in plus fata de cat ar trebui in raport cu inaltimea lor isi pot „subtia” gleznele slabind. Si in zona gleznelor, mai ales in spate, la tendoane, se depune grasime. Dand jos kilogramele in plus, scapam si de tesutul adipos din zona gleznelor si, fara alte eforturi, putem obtine un look senzual, curbat si proaspat.

Pe langa acestea, putem face si exercitii fizice pentru formarea musculaturii la nivelul picioarelor. Cu cat picioarele sunt mai tonifiate si gambele mai bine conturate, cu atat gleznele vor arata mai subtiri. Si sa nu va fie teama de aspectul lucrat al gambelor. Sunt foarte senzuale si, evidentiate cu o fusta pana la genunchi sau chiar mai scurta, ofera acel look de „cal de cursa lunga”, puternic, dupa care barbatii tanjesc.

Dincolo de aceste, exista si anumite reguli privind incaltamintea purtata pentru a ne crea impresia de glezne subtiri si lookul de balerina.

Renunta la incaltarile cu bareta! Orice fel de incaltari, sandale, pantofi, botine care au bareta sau un detaliu ce se muleaza sau sta la baza gleznei genereaza automat impresia de glezne mai groase. Femeile care au gleznele foarte subtiri, ca de caprioara, pot purta astfel de incaltari, dar cele care nu au fost inzestrate de la natura cu incheieturile subtiri trebuie sa renunte la incaltarile care au bareta. Sandalele, pantofii, botinele sa fie fata bareta si sa se termina cu cativa centimetri inainte de glezne, iar incaltarile de iarna, ghete sau cizme, sa fie inalte, pana pe gamba, niciodata la nivelul gleznei.

Continuarea pe Lyla.ro.