Metode şi exerciţii care garantează frumuseţea la orice vârstă

Îţi aminteşti de zilele din şcoala primară când te distrai împreună cu prietenele inventând noi metode de a sări coarda în fiecare pauză? Iată o serie de metode şi exerciţii care îţi vor garanta frumuseţea la orice vârstă.

09 aug. 2013, 05:54
Metode şi exerciţii care garantează frumuseţea la orice vârstă

Saritul corzii

Iti amintesti de zilele din scoala primara cand te distrai impreuna cu prietenele inventand noi metode de a sari coarda in fiecare pauza? Nu conteaza varsta, poti sa o faci si acum. Mai ales tinand cont de faptul ca saritul corzii poate fi un exercitiu care arde o multime de calorii. Pentru acest lucru insa, vei avea nevoie de un set de exercitii complet, care sa implice atat sariturile intr-un picior cat si cele in doua picioare si alte genuri de exercitii pe care ti le mai poti aminti din copilarie.

Pregateste-ti singura mancarea

OK, poate ca inca nu esti pregatita pentru a lansa pe piata propria carte de bucate dar, pregatindu-ti mancarea de una singura zi de zi, este unul din elementele cheie al oricarei diete. Ideea din spatele acestui sfat e simpla: pregatindu-ti singura mancarea si gustarile, vei fi mult mai putin predispusa in a consuma produse gata preparate care contin o serie de substante nesanatoase, produse bogate in saharuri si uleiuri hidrogenate, principalele cauze ale cresterii in greutate si aparitiei ridurilor premature din ultima perioada.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Citeşte şi Exerciţii care te ajută să te concentrezi mai bine