Metode speciale de detoxifiere

Deja cunoscutele metode prin intermediu cărora să îți cureți organismul și anume apa cu lâmăie, zilele de post sau tratamentele curative au acum un nou suport.

29 nov. 2017, 06:22
Metode speciale de detoxifiere

Iată ce obiceiuri ar trebui să adopți:

Corpul tău se modifică constant, lumea se dezvoltă și noutățile benefice sănătății tale se diversifică tot mai mult.

Dacă până acum ai încercat cam tot ce ai auzit pentru a ajuta organismul să fie mai sănătos, ce ai zice dacă ai începe o serie nouă de proceduri simplu și ușor de făcut chiar la tine acasă, ce te vor ajuta să te menții sănătos, frumos și cu multă încredere în tine?

Uită de cafea

Cafeaua consumată zilnic te poate face să fii dependent de ea. O alternativă mult mai sănătoasă și eficientă este să o înlocuiești cu cafeaua din rădăcină de păpădie. Aproximativ arată la fel și au gustul asemănător, doar că aceasta va contribui eficient atât la îmbunătățirea digestiei cât și la detoxifierea organismului tău

Nici ceaiul de păpădie nu este de ignorat, la un litru de apă fiartă adaugă o lingură de plantă uscată și lasă la infuzat 10 minute după care consumă-l pe parcursul întregii zile.
Exfoliază-ți pielea cu o perie

Exfolierea este un obicei la care nu ar trebui să renunți niciodată, pielea ta are nevoie de curățare, masaj și hidratare.

Află mai multe despre metodele de detoxificare pe clicksanatate.ro.