Metroul aniversează 35 de ani! Metrorex a organizat mai multe evenimente

Metroul românesc a aniversat 35 de ani de existenţă, ocazie cu care Metrorex a organizat mai multe evenimente, printre care Ziua Porţilor Deschise.

19 nov. 2014, 07:25
Metroul aniversează 35 de ani! Metrorex a organizat mai multe evenimente

„Dragi prieteni ai metroului, suntem bucurosi sa va anuntam ca anul acesta aniversam 35 de ani de existenta. Aceasta aniversare nu este doar o ocazie de a sarbatori 35 de ani de rezultate si de satisfactii profesionale, ci si de a ne aminti de valorile care ne-au marcat existenta si care vor fi „motorul” pentru urmatorii ani ai societaţii.

Intr-o economie de piata tanara si dinamica, 35 de ani inseamna istorie, deoarece au fost 35 de ani intensi, in care ne-am adaptat la cerintele unei piete in permanenta schimbare. Spiritul inovator, colegialitatea, lucrul in echipa si respectul pentru valorile sociale sunt deziderate pe care managementul companiei a reusit sa le imprime permanent. Le suntem recunoscatori tuturor colegilor nostri, atat celor care ne-au fost alaturi de-a lungul timpului cat si celor cu care continuam misiunea noastra si fara de care aceasta aniversare nu ar fi fost posibila. In egala masura, le multumim clientilor si colaboratorilor nostri, trecuti si prezenti, pentru increderea acordata in toti acesti ani”, transmit reprezentanţii Metrorex într-un comunicat.

Manifestarile prilejuite de aceasta sarbatoare au inceput cu proiectul „Stationati pe dreapta” realizat in parteneriat cu ONG-ul Interact Bucuresti, au continuat cu „Vizita pe santierul Magistralei 5 de metrou din Drumul Taberei – in cadrul Simpozionului National de Cai Ferate”, a urmat evenimentul omagial „Brancovenii”, ce s-a desfasurat in statia de metrou cu acelasi nume, apoi a fost organizat un regal artistic- cinci zile de opera si balet in patru statii de metrou – Festivalul de Muzica Clasica la Metrou.

Manifestarile dedicate aniversarii metroului vor culmina cu Ziua Portilor Deschise la Dispeceratul Central Metrorex – inima metroului – eveniment asteptat in fiecare an cu nerabdare atat de calatorii mari si mici cat si de membrii familiilor angajatilor metroului. Publicul calator este invitat in data de 19 noiembrie – intervalul orar 10.00-15.00 – in statia de metrou Piata Unirii 1 la Ziua Portilor Deschise la Dispeceratul Central Metrorex.