Metroul din Drumul Taberei pe Magistrala 5 va fi pus în circulaţie în Decembrie

Publicat: Miercuri, 12 Iunie 2019 13:48 // Actualizat: Miercuri, 12 Iunie 2019 13:48 // Sursa: romaniatv.net

Pe magistrala 5 a metroului bucureştean Drumul Taberei - Eroilor se va circula cu certitudine în decembrie, a anunţat miercuri directorul general al Metrorex Dumitru Şodoloescu.

Directorul spune că lucrările sunt finalizate în proporţie de 99,5%, iar finisajele în proporţie de 90%. Luna viitoare va fi realizată alimentarea cu energie electrică, iar lucrările de automatizare vor fi finalizate la 23 noiembrie, a precizat directorul la un eveniment privind marile proiecte de investiţii ale anului, realizat de DC Media.

Planurile de investiţii ale Metrorex cumulează 12,3 miliarde de euro, în trenuri noi, lucrări de infrastructură, pentru noi magistrale şi extinderea celor existente. După finalizarea lucrărilor din strategia de dezvoltare a companiei, aceasta va ajunge la 8 magistrale.

În acest an vor mai fi efectualte lucrări la Magistrala 2, cea mai aglomerată, de modernizare şi înlocuire a căii de rulare, asigurarea a 63 de puncte de acces pentru persoane cu deficineţe de vedere, precum şi organziarea licitaţiilor pentru tronsonul 1 Mai - Tokyo, precum şi achiziţionarea de noi trenuri.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H