Mic dejun cu artă: Află cum poţi înfuleca din farfurie un Van Gogh, Munch sau Dali GALERIE FOTO

Publicat: Joi, 04 Aprilie 2013 15:40 // Actualizat: Joi, 04 Aprilie 2013 17:25 // Sursa: RTV.net

Un fotograf din Norvegia dă sugestii "artistice" pentru masa de dimineaţă, pe cât de gustoase, pe atât de... celebre.

Artista-fotograf norvegiană Ida Skivenes îşi pune în joc talentele artistice încă de la masa de dimineaţă. Ida face parte dintre acele talente care crează din orice, inclusiv din mâncare, scrie Daily Mail. Ea a reprodus recent şi a postat pe Instagram variantele culinare ale unor celebre tablouri, şi nu numai, pe care le-a reprodus în farfurie.

De pildă, la micul dejun se poate înfuleca un sandviş cu "Floarea Soarelui", de Van Gogh, reprodusă din iaurt, "Strigătul" lui Edvard Munch, "Persistenţa Memoriei", a lui Salvador Dali sau chiar o balenă întreagă, ca Moby Dick sau Scufiţa Roşie. Iar cine are imaginaţia, poate crea după inspiraţia proprie orice altceva. Artă "gustoasă" să fie, că restul vine de la sine.

Ida şi-a pus creaţiile pe Internet încă din luna iunie şi, de atunci încoace, s-a ales cu unn grup de vreo 90.000 de fani. Ea mai spune că un mic dejun artistic îi ia între 5 şi 15 minute pentru a-l crea. 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 nov 12:28
Votează email 0 email
... Citeşte şi Mic dejun cu artă: Află cum poţi înfuleca din farfurie un Van Gogh, Munch sau Dali GALERIE FOTO Potrivit revistei, operele de artă au fost...
1
EUR
4.8286
RON
06 Apr
noapte 3 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H