Mica de la Abracadabra a trimis un MESAJ TULBURĂTOR înainte să moară

Mica de la Abracadabra a murit, joi, în urma unui şoc hemoragic prin sângerare masivă, la Spitalul Fundeni din Capitală. Aceasta era bolnavă de un an de zile, însă a preferat să nu spună nimănui de afecţiunea de care suferea.

14 mart. 2013, 14:37
Mica de la Abracadabra a trimis un MESAJ TULBURĂTOR înainte să moară

Starea Micăi s-a înrăutăţit la începutul anului 2013, iar la mijlocul lunii ianuarie a fost internată la Spitalul Universitar din Bucureşti, fiind apoi transferată, în stare din ce în ce mai gravă, la Spitalul Fundeni din Capitală.

Pe 17 ianuarie, Mica a postat pe Facebook un mesaj tulburător: „Nu m-am căsătorit cu cineva ca să-mi fie alături la bine şi la rău, ci m-am căsătorit cu Boala însăşi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar„.

CITEŞTE ŞI: Managerul Spitalului Fundeni, despre starea Micăi: Avea ciroză hepatică. Boala a fost depistată prea târziu

Acesta a fost primul moment în care Mica a recunoscut că are o problemă gravă. În rest, deşi Mica ar fi ştiut de un an că o boală necruţătoare îi macină ficatul, şi-a dus povara în tăcere, cu zâmbetul pe buze. Nu s-a plâns nimănui. Nici prietenilor apropiaţi, nici părinţilor, devastaţi de drama prin care trece copila lor.