PRIMELE IMAGINI cu mica prinţesă. Prinţul William şi ducesa de Cambridge au prezentat-o publicului VIDEO

Prinţul William şi ducesa de Cambridge au prezentat-o, sâmbătă seara, pe fetiţa lor jurnaliştilor prezenţi dar şi sutelor de fani adunaţi în faţa spitalului de maternitate londonez unde Kate Middleton a născut.

02 mai 2015, 17:34

La scurt timp după ce au prezentat-o publicului, prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton au părăsit clinica unde ducesa de Cambridge a născut cel de-al doilea copil al cuplului.

Citeşte şi: Bucurie mare în familia regală britanică: KATE Middleton a născut o FETIŢĂ VIDEO

Soţia prinţului William al Marii Britanii, Kate Middleton, a născut, sâmbătă, al doilea copil al cuplului: o fetiţă. Bebelușul este al patrulea în ordinea succesiunii la tron, după fratele sau mai mare, George. Pentru regina Elisabeta a II-a, acesta este al cincilea strănepot.

Mica prinţesă, al cărei nume nu a fost anunţat deocamdată, s-a născut în această dimineaţă, la 10.34 ora României, după un travaliu de circa două ore şi jumătate.

Ea are 3,7 kilograme şi este perfect sănătoasă. Bebeluşul este al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după fratele său George, tatăl William şi bunicul Charles.

CITEŞTE ŞI Naşterea BEBELUŞULUI REGAL. Kate Middleton a ajuns la spitalul Saint Mary din Londra în travaliu

În vârstă de 32 de ani, prinţul William, nepotul reginei Elisabeta a 2-a, s-a căsătorit cu frumoasa Kate în 2011. Aproximativ un an mai târziu a venit pe lume, tot la maternitatea Saint Mary, primul lor copil – prinţul George.


loading...
Partenerii noștri