Michael Bolton va concerta în mai la Bucureşti

Cântăreţul şi compozitorul american Michael Bolton revine pentru a treia oară la Bucureşti, pe 16 mai, pentru un concert extraordinar pe care îl va susţine la Sala Palatului.

28 feb. 2013, 10:06
Michael Bolton va concerta în mai la Bucureşti

Artistul, care a reuşit încă din anii ’80 să cucerească inimile publicului din întreaga lume cu piese precum „How Am I Suppose to Live Without You”, „A Love So Beautiful”, „Said I Loved You… But I Lied” sau „When a Man Loves a Woman”, promite fanilor din România o călătorie muzicală pe ritmurile celor mai frumoase melodii de dragoste ale vremii, potrivit site-ului de bilete online Eventim.

Cu o carieră ce se întinde pe mai bine de trei decenii, Michael Bolton este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni americani. Cu un timbru vocal unic şi cu un stil muzical special, cântăreţul a câştigat rapid inimile a milioane de fani din toată lumea, scrie agerpres.ro.

Michael Bolton a lansat de-a lungul timpului 18 albume de studio şi 35 de single-uri, nouă dintre acestea au ocupat prima poziţie în topul Billboard. A vândut peste 53 de milioane de albume la nivel mondial şi se poate mândri cu două premii Grammy şi şase distincţii din partea American Music Awards.

Deşi este cunoscut şi admirat ca şi cântăreţ, Bolton şi-a dezvoltat şi latura de compozitor, creând piese pentru nume importante ale muzicii mondiale, precum Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. sau Kenny Rogers.

Biletele pentru concertul Michael Bolton de la Sala Palatului sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţuri cuprinse între 80 şi 780 de lei.