Michael K Williams, starul din „The Wire” şi actorul preferat al lui Barack Obama, găsit mort în apartamentul din New York

Michael K. Williams, vedetă a serialului HBO "The Wire", a fost găsit mort în apartamentul său din Brooklyn. Cadavrul actorului în vârstă de 54 de ani a fost descoperit de nepotul său.

07 sept. 2021, 08:32
Michael K Williams, starul din „The Wire” şi actorul preferat al lui Barack Obama, găsit mort în apartamentul din New York

Michael K Williams, starul din „The Wire” şi actorul preferat al lui Barack Obama, găsit mort în apartamentul din New York. Surse din poliţie au declarat că accesorii de droguri au fost găsite în casă, iar actorul ar fi putut lua o supradoză de heroină, scrie New York Post. Poliția din New York a început o anchetă pentru a stabili cauzele morții.

Michael K Williams, găsit mort în apartamentul din New York

„The Wire”, serial de top difuzat în perioada 2002-2008, s-a axat pe ideea drogurilor din oraşul Baltimore. Personajul lui Michael K. Williams şi-a câştigat existenţa jefuind traficanţii de droguri. În timpul filmărilor, actorul a devenit dependent de cocaină, aşa cum singur a recunoscut într-un interviu publicat în 2012. „Ar fi trebuit să fiu mort! Evident, Dumnezeu m-a mântuit pentru un scop”, a spus Michael K. Williams.

Jane Birkin, actriţă, cântăreaţă şi simbol al modei, a suferit un atac cerebral

Actorul a câştigat aprecieri pentru rolul său din „The Wire”, pe care senatorul de atunci Barack Obama îl numea show-ul său preferat de televiziune. Cel ce avea să devină preşedinte al SUA l-a lăudat, de asemenea, pe Omar drept personajul său preferat din serialul TV şi „cel mai dur, cel mai rău tip din show”. Michael K. Williams a jucat și în Boardwalk Empire, Lovecraft Country, 12 Ani de Sclavie și „2Assassin’s Creed”.