Michael Schumacher a fost internat la Lausanne

Michael Schumacher a fost externat. Spitalul universitar din Lausanne confirmă internarea lui Michael Schumacher.

16 iun. 2014, 11:04
Michael Schumacher a fost internat la Lausanne

Spitalul universitar din Lausanne (CHUV) a confirmat luni că pilotul german Michael Schumacher a fost internat în această clinică, după ce a părăsit spitalul din Grenoble (Franţa), în care a petrecut ultima jumătate de an.

‘Schumacher a fost preluat de CHUV în această dimineaţă’, a declarat purtătoarea de cuvânt a spitalului din capitala cantonului elveţian Vaud, Darcy Christen.

MICHAEL SCHUMACHER a ieşit din comă şi a fost EXTERNAT. Anunţ oficial în Bild: „A deschis ochii”

Michael Schumacher trăieşte de mai mulţi ani în Elveţia, la Gland, o mică localitate situată între Geneva şi Lausanne, pe malul lacului Leman.

Septuplul campion mondial de Formula 1, în vârstă de 45 ani, s-a aflat în stare de comă începând din 29 decembrie, când a suferit un accident de schi în Alpii Francezi, fiind internat în spitalul universitar din Grenoble. La admiterea sa în această clinică, medicii au precizat că pilotul a suferit leziuni craniene ‘difuze şi grave’, după ce s-a lovit cu capul de o stâncă.

La sfârşitul lunii ianuarie, medicii au declanşat faza de trezire, care a constat în reducerea progresivă a sedativelor administrate, un proces foarte lung.