MICHAEL SCHUMACHER. Anunţ BOMBĂ despre MICHAEL SCHUMACHER. Ce spune medicul care L-A TRATAT

MICHAEL SCHUMACHER. Jean-Francois Payen, unul dintre medicii care l-au tratat pe MICHAEL SCHUMACHER la clinica din Grenoble, a vorbit despre perioada de recuperare a fostului pilot de Formula 1. Astfel, conform lui Payen, MICHAEL SCHUMACHER îşi va reveni peste trei ani.

23 oct. 2014, 14:06
MICHAEL SCHUMACHER. Anunţ BOMBĂ despre MICHAEL SCHUMACHER. Ce spune medicul care L-A TRATAT

MICHAEL SCHUMACHER. Jean-Francois Payen l-a vizitat pe MICHAEL SCHUMACHER în Elveția, iar după consult a declarat pentru RTL şi Le Parisien că fostul pilot de Formula își revine încet, iar recuperarea va dura între unul şi trei ani.

„Viaţa în urma unei loviri la cap este marcată de etape”, a spus Payen. După părerea sa,  MICHAEL SCHUMACHER şi-ar putea reveni în trei ani. „Sperăm, însă trebuie să-i acordăm timp. Soţia sa a avut un rol important în această perioadă”, a mai spus Payen.

„Cu toate că lucrurile merg într-un ritm lent, MICHAEL SCHUMACHER are destul timp, aș putea spune chiar că are toată viața în fața lui, pentru a reveni pe drumul cel bun”, a concluzionat Payen.

MICHAEL SCHUMACHER. Anunţul lui Payen vine după ce, la începutul acestei luni, fiul de 15 ani al lui MICHAEL SCHUMACHER a anunțat că tatăl său „se trezește încet”.

MICHAEL SCHUMACHER a suferit un accident la schi, în staţiunea franceză Meribel, pe 29 decembrie 2013. MICHAEL SCHUMACHER a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până pe 16 iunie, MICHAEL SCHUMACHER a fost în comă. MICHAEL SCHUMACHER a fost transferat pe 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar pe 9 septembrie a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland. El este acum îngrijit de o echipă de 15 specialişti, la un cost estimat de 100.000 de lire sterline pe luna.