Michael Schumacher, anunţ TRIST pentru fani: Are nevoie de trei ani pentru recuperare

Situaţia lui Michael Schumacher continuă să fie delicată, chiar dacă de la accidentul de schi, suferit în decembrie 2013, a trecut mai bine de un an.

17 feb. 2015, 15:04
Michael Schumacher, anunţ TRIST pentru fani: Are nevoie de trei ani pentru recuperare

Michael Schumacher se află la domiciliul său din Elveţia, unde zilnic este supravegheat de o echipă de 15 medici, care se luptă să-l aducă pe linia de plutire. Fostul pilot a slăbit dramatic şi are sub 45 de kilograme, iar gradul său de conştientizare a ceea ce se întâmplă în jurul său este limitat. Medicul care l-a avut în grijă la Spitalul din Grenoble, acolo unde Schumi a stat câteva luni bune, a dezvăluit că Michael are nevoie de mult timp pentru a progresa. "Trebuie să treacă cel puţin trei ani pentru a se vedea o îmbunătăţire", a explicat profesorul Jean Francois Payen, de la Spitalul Universitar din Grenoble, citat de cotidianul spaniol sport.es.

Veste ŞOCANTĂ despre starea de sănătate a lui MICHAEL SCHUMACHER

Familia lui Michael Schumacher e decisă să facă orice efort pentru ca el să-şi revină şi a cheltuit până acum 13,5 milioane de euro pentru a-i asigura recuperarea. Fostul campion mondial continuă recuperarea după gravul accident de schi suferit în urmă cu un an de zile. „Michael Schumacher este prizonierul unui corp imobil. Reacţionează la stimuli externi, dar poate răspunde la vocile familiare doar prin mişcarea ochilor. Plânge când aude vocile copiilor sau ale soţiei sale, Corinna. Asta demonstrează că simte emoţiile. Creierul său funcţionează, este un semn că este viu şi întelege, chiar dacă este prizonierul unui corp imobil", scrie publicaţia italiană „Autosprint. „Vestea bună este că Schumacher nu este imobilizat la pat. Când nu face terapie fizică pentru a evita atrofierea muşchilor, sta într-un scaun în faţa ferestrei vilei sale. Are ochii deschişi, dar se uită în gol. Recent, a fost capabil să recunoască feţele familiei sale, dar nu poate comunica cu ei. Nu vorbeşte şi nu se mişca independent", scriu jurnaliştii de la „Autosprint", potrivit Automarket.

Michael Schumacher se află la domiciliul său din Elveţia, unde zilnic este supravegheat de o echipă de 15 medici, care se luptă să-l aducă pe linia de plutire. Fostul pilot a slăbit dramatic şi are sub 45 de kilograme, iar gradul său de conştientizare a ceea ce se întâmplă în jurul său este limitat. Medicul care l-a avut în grijă la Spitalul din Grenoble, acolo unde Schumi a stat câteva luni bune, a dezvăluit că Michael are nevoie de mult timp pentru a progresa. „Trebuie să treacă cel puţin trei ani pentru a se vedea o îmbunătăţire”, a explicat profesorul Jean Francois Payen, de la Spitalul Universitar din Grenoble, citat de cotidianul spaniol sport.es.

Veste ŞOCANTĂ despre starea de sănătate a lui MICHAEL SCHUMACHER

Familia lui Michael Schumacher e decisă să facă orice efort pentru ca el să-şi revină şi a cheltuit până acum 13,5 milioane de euro pentru a-i asigura recuperarea. Fostul campion mondial continuă recuperarea după gravul accident de schi suferit în urmă cu un an de zile. „Michael Schumacher este prizonierul unui corp imobil. Reacţionează la stimuli externi, dar poate răspunde la vocile familiare doar prin mişcarea ochilor. Plânge când aude vocile copiilor sau ale soţiei sale, Corinna. Asta demonstrează că simte emoţiile. Creierul său funcţionează, este un semn că este viu şi întelege, chiar dacă este prizonierul unui corp imobil”, scrie publicaţia italiană „Autosprint. „Vestea bună este că Schumacher nu este imobilizat la pat. Când nu face terapie fizică pentru a evita atrofierea muşchilor, sta într-un scaun în faţa ferestrei vilei sale. Are ochii deschişi, dar se uită în gol. Recent, a fost capabil să recunoască feţele familiei sale, dar nu poate comunica cu ei. Nu vorbeşte şi nu se mişca independent”, scriu jurnaliştii de la „Autosprint”, potrivit Automarket.