MICHAEL SCHUMACHER, batjocorit de o revistă germană: PRIVIŢI-L cum arată după accident FOTO

O revistă germană a devenit ţinta unor atacuri virulente după ce  pretins în paginile sale că Michael Schumacher arată acum, după accidentul de schi, precum fostul campion austriac de Formula 1, Niki Lauda, care a  fost desfigurat într-un grav accident produs în 1976, pe circuit.

04 feb. 2014, 15:45

Revista satirică germană Titanic a publicat recent pe ultima pagină o fotografie cu fostul pilot de Formula 1 Niki Lauda, poza fiind însoţită de următorul text, cu majuscule: „Exclusiv – Prima fotografie după accident – uite cât de grav a fost afectat Schumacher”.

Jurnaliştii sugerau astfel că Schumacher a fost desfigurat în urma accidentului, la fel cum Niki Lauda a rămas cu cicatrici severe după ce monopostul său a luat foc, în timpul Marelui Premiu de Formula 1 al Germaniei, desfăşurat în 1976, la Nürburgring.

Însuşi Niki Lauda a luat atitudine şi a replicat nervos: „Este o neobrăzare absolută şi mă întreb cine poate publica un asemenea gunoi?”.

Autorii articolului din Titanic nu se opresc însă aici şi explică modul în care părinţii le pot povesti copiilor cauzele accidentului lui Schumi, „distracţie şi jocuri”.

Niki Lauda după accidentul din 1976