Michael Schumacher împlineşte 45 de ani. Fostul campion se află în continuare în comă VIDEO

Michael Schumacher împlineşte vineri 45 de ani. Fostul campion de Formula 1 se află în continuare în stare gravă, internat în spital, după accidentul la schi. Fan clubul Ferrari i-a pregătit însă familiei lui o surpriză. Sute de susţinători ai pilotului, îmbrăcaţi în roşu, sunt aşteptaţi în faţa spitalului din Grenoble pentru a se ruga în tăcere.

03 ian. 2014, 07:05
Michael Schumacher împlineşte 45 de ani. Fostul campion se află în continuare în comă VIDEO

Michael Schumacher trece printr-o adevărată tragedie. Familia este alături de el în spitalul din Grenoble, mai ales acum când fostul campion împlineşte 45 de ani. Soţia acestuia, Corinna, şi cei doi copii i-au umplut camera de spital cu lumânări şi talismane, printre care şi o amuletă pe care ea i-a făcut-o cadou după nunta lor de acum 19 ani. Michael Schumacher nu intra niciodată în cursă fără această amuletă.

Deşi a fost foarte ocupat cu comeptiţiile, Michael Schumacher nu şi-a neglijat niciodată copiii. Pe fiul său, Mick, în vârstă de 14 ani, l-a dus prima oară pe pârtie în 2009 pe o pârtie din Elveţia. Pe fiica sa, Gina-Maria, de 16 ani, a încurajat-o să facă alpinism.

Schumacher nu făcea nicio mişcare până nu evalua toate riscurile. Duminica trecută pilotul a făcut însă o greşeală uriaşă. În încercarea de a o ajuta pe fiica unui prieten care căzuse la schi, fostul campion a ajuns într-o zonă cu pietre şi multe stânci, care erau ascunse sub stratul gros de zăpadă. Fiul său a asistat neputincios la scena în care tatăl său şi-a pierdut echilibrul şi s-a lovit cu capul de o stâncă şi casca i s-a rupt în două.

Citeşte şi Ipoteză şocantă în cazul accidentului lui Schumacher. Varianta e confirmată de apropiaţii campionului

El a fost transportat de urgenţă la spital, unde a suferit două operaţii pe creier. Michael Schumacher a mai fost la un pas să-şi piardă viaţa în urmă cu câţiva ani când participa la o cursă de motociclism în Spania. Când a căzut şi a suferit leziuni grave la gât şi coloana vertebrală.

El a povestit atunci cum şi-a simţit moartea. „Eram întins pe pământ. Incapabil să mă mişc. Mă întrebam dacă voi continua să simt bătăile inimii mele. Ele încetineau tot mai mult şi într-un final s-au oprit. Luminile s-au stins. Mi-am zis că aşa trebuie să fie atunci când murim„, povestea Schumacher.

Citeşte şi HALUCINANT. Un fost ministru de externe al României ironizează accidentul lui Schumacher