Michael Schumacher, în STARE CRITICĂ. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Felix Samm, avocatul lui Michael Schumacher, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a fostului mare campion mondial de Formula 1.

31 oct. 2016, 21:13
Michael Schumacher, în STARE CRITICĂ. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Felix Damm a afirmat ca starea de sanatate a lui Michael Schumacher este in continuare grava, iar acesta nu poate sta in picioare nici macar ajutat.

„Michael Schumacher nu poate sa mearga. Nici macar nu se poate ridica, chiar daca este ajutat de oamenii care au grija de el”, a spus Felix Damm pentru Sportal.

Poza cu Michael Schumacher care i-a cutremurat pe fani. Ce a postat staff-ul germanului pe Facebook FOTO

Ziarul german Bunte scria anul trecut ca Michael Schumacher da semne majore de insanatosire, dar familia fostului sportiv a dat in judecata publicatia si a negat informatiile. Procesul a ajuns astfel la al doilea termen, unde Felix Damm a afirmat din nou ca starea de sanatate a lui Michael Schumacher nu s-a schimbat.

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie 2013, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca. Fostul sportiv a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii. Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie 2014. Managerul lui Michael Schumacher a anuntat, pe 16 iunie 2014, ca fostul campion mondial de Formula 1 a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat in Elvetia, la o clinica din Lausanne. La inceputul lunii septembrie 2014, Schumacher a fost mutat din nou, de aceasta data in locuinta sa. Din acel moment, informatiile despre starea de sanatate a sportivului venite pe cai oficiale sunt tot mai putine.