Michael Schumacher își revine, dar va rămâne cu sechele. Anunț de ultimă oră al lui Jean Todt

Jean Todt, fostul director al echipei Ferrari, a vorbit despre campionul german, care nu a mai fost văzut în public din 2013, cînd a suferit un accident grav la schi. Michael Schumacher a intrat în comă, iar veștiule despre starea sa au fost mai degrabă contradictorii.

07 sept. 2021, 11:26
Michael Schumacher își revine, dar va rămâne cu sechele. Anunț de ultimă oră al lui Jean Todt

Michael Schumacher își revine, dar va rămâne cu sechele. Jean Todt, fostul director al echipei Ferrari, susține că starea lui Michael Schumacher se îmbunătăţeşte încet şi sigur, dar marele campion va rămâne cu sechele.

Michael Schumacher își revine, dar va rămâne cu sechele

„Starea lui Michael Schumacher se îmbunătăţeşte încet şi sigur! Cu toate acestea, consecinţele vor rămâne”, a declarat jean Todt pentru Bild, înainte de lansarea documentarului realizat de Netflix despre Michael Schumacher. Anunţul fostului şef de la Ferrari este una dintre rarele actualizări privind starea de sănătate a legendei din Formula 1. „Am petrecut mult timp cu Corinna de când Michael a avut acel accident. Dacă el este încă în viaţă, este doar datorită Corinnei”, a mai spus Jean Todt.

Michael Schumacher, acum în vârstă de 52 de ani, a fost îngrijit din 2014 în vila sa din Geneva şi în cea pe care familia o deţine în Mallorca.

Michael Schumacher va fi operat cu celule stem. Noi detalii despre starea campionului F1

Documentarul Netflix despre Michael Schumacher va fi lansat pe 15 septembrie, cu videoclipuri private nepublicate şi interviuri cu membrii familiei, cu ocazia a 30 de ani de la debutul campioanei F1. A fost produs de Benjamin Seikel şi regizat de Vanessa Nocker, care a editat deja un film despre legenda tenisului Boris Becker. Filmările au avut loc cu acordul Corinnei Schumacher.