MICHAEL SCHUMACHER, jignit din nou de Lewis Hamilton. Fanii germanului sunt FURIOŞI

O declaraţie a lui Lewis Hamilton a stârnit mânie printre iubitorii Formulei 1 şi fanii lui Michael Schumacher în mod special, suporterii campionului german acuzându-l de cinism pe britanicul de la Mercedes.

17 mart. 2014, 14:34
MICHAEL SCHUMACHER, jignit din nou de Lewis Hamilton. Fanii germanului sunt FURIOŞI

Lewis Hamilton se află de câteva zile în focul criticilor şi n-ar fi exclus ca acesta să fie una dintre cauzele startului prost de la melbourne, când a fost depăşit la începutul cursei de la Melbourne atât de Ricciardo cât şi de Rosberg, iar ulterior avea să abandoneze.

Declaraţia care l-a pus pe Lewis Hamilton pe lista neagră este aceea că „Totul se întâmplă cu un anumit motiv”, referindu-se la accidentul lui Michael Schumacher, în urma căruia germanul se află în comă, din 29 decembrie 2013.

Citeşte şi Noi detalii despre accidentul suferit de Michael Schumacher

Îmi place să cred că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv anume. Cred că această comă este o experienţă care va arăta cu adevărat caracterul lui. Este o experienţă care va arăta ce fel de om este, este ceva prin care nu a mai trecut„, a scris Lewis Hamilton pe Twitter, iar fanii lui Schumacher s-au revoltat, spunând că Hamilton este „un idiot complet”. Realizând gafa, pilotul de F1 şi-a cerut scuze, însă jignirile au continuat.

Nu este prima dată când Hamilton îl jigneşte pe Michael Schumacher, la  doar câteva zile după accidentul din 29 decembrie el postând tot pe Twitter mai multe fotografii în care apărea pe pârtie, în costum de schi. Atunci, fanii au considerat că Hamilton îl sfidează pe Schumacher, catalogându-l „insensibil” şi „arogant”.

Citeşte şi Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea lui MICHAEL SCHUMACHER. Toată familia este la spital