Anunţ BOMBĂ despre situaţia lui MICHAEL SCHUMACHER. Au trecut 4 ANI de la ACCIDENT

Michael Schumacher se află acasă, sub supravegherea unor specialişti, după ce a suferit, în decembrie 2013, un grav accident la schi, având leziuni severe asupra craniului.

05 feb. 2018, 14:28
Anunţ BOMBĂ despre situaţia lui MICHAEL SCHUMACHER. Au trecut 4 ANI de la ACCIDENT

Michael Schumacher a suportat mai multe operaţii, a fost în comă indusă, internat în mai multe clinici, iar acum se află la domiciliul său, transformat într-un adevărat spital.

Michael Schumacher, fotografia de 1,1 milioane de euro. POLIŢIA anchetează CAZUL

Pentru a acoperi costurile, familia a vândut multe dintre bunurile de valoare. S-au cheltuit zeci de milioane de euro pentru recuperarea lui Michael Schumacher, iar informaţiile privind starea sa de sănătate sunt extrem de reduse.

Apropiaţii fostului mare pilot au preferat să păstreze discreţia, dar un specialist neurolog a oferit acum veşti optimiste.

Anunţ îmbucurător despre starea de sănătate a lui MICHAEL SCHUMACHER. Ce spune un reputat MEDIC

„Conform unui studiu realizat în Suedia, între 30 şi 40 la sută dintre pacienţi şi-au recăpătat cunoştinţa după patru ani. Mulţi revin la viaţă, îşi văd copiii şi nepoţi cum cresc, îşi fac planuri, văd ce se mai întâmplă în familia lor sau în cercul de prieteni”, a spus profesorul Mark Obermann, directorul centrului de neurologie Asklepios, instituţie aflată în Germania.