Michael Schumacher, PRIMA APARIŢIE la CINCI ANI după accidentul de la schi. DETALII-BOMBĂ despre fostul PILOT

Michael Schumacher, 50 de ani, a suferit un acciodent grav în decembrie 2013, iar de atunci familia ține departe de spațiu public orice fel de veste despre starea de sănătate a legendarului pilot din Formula 1.

01 mart. 2019, 13:32
Michael Schumacher, PRIMA APARIŢIE la CINCI ANI după accidentul de la schi. DETALII-BOMBĂ despre fostul PILOT

Michael Schumacher ar fi fost transportat din Elveția în Mallorca, unde familia lui deține o vilă luxoasă cotată la 26 de milioane de lire sterline, ce i-a aparținut în trecut lui Florentino Perez, președintele de la Real Madrid. Fostul pilot de Formula 1 ar fi fost transportat cu elicopterul în Spania în timpul Sărbătorilor de Iarnă, acolo unde și-ar fi petrecut, pe 3 ianuarie, cea de-a 50-a aniversare.

„Vecinii l-au văzut în Spania”, anunţă presa internaţională, care scrie că Michael Schumacger a fost văzut pe terasa Vilei Yasmin. Casa are două piscine, o grădina mare, heliport și privire la mare.

Jean Todt, ANUNŢ-BOMBĂ despre starea lui Michael Schumacher. LOVITURĂ DE TEATRU: ce se întâmplă cu fostul MARE CAMPION

Accidentul suferit de Michael Schumacher s-a produs în decembrie 2013. Diagnosticul a fost unul grav: traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală. Fostuul pilot a suferit două operaţii la un spital din Grenoble, după care a fost transferat, pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014, a fost externat şi a fost tratat în propria locuinţă din Gland, Elveţia.