MICHAEL SCHUMACHER, scos din comă: Anunţul ÎNGRIJORĂTOR al medicilor

Michael Schumacher este in plin proces de trezire din coma indusa, insa doctorii lanseaza o serie de avertismente infricosatoare despre momentele care il asteapta pe fostul campion mondial de Formula 1.

31 ian. 2014, 13:48
MICHAEL SCHUMACHER, scos din comă: Anunţul ÎNGRIJORĂTOR al medicilor

Michael Schumacher a fost scos din coma indusă. Doctorul Josef Zentner sustine ca Michael Schumacher se va trezi cu pierderi de memorie, cand procesul se va incheia.

„Cand intri in coma imediat dupa producerea accidentului, atunci uiti complet scenele prin care ai trecut. Pierderile de memorie includ si momentul accidentului”, a spus Josef Zentner de la Spitalul Universitar din Freiburg. De asemenea, Zentner mai avertizeaza ca Schumacher ar putea fi nevoit sa invete din nou sa vorbeasca, scrie ziare.com.

„Daca regiunea lingvistica a creierului nu este afectata, atunci vorbirea va reveni automat cand medicamentele nu-si vor mai face efectul. Totusi, daca aceasta zona este afectata, este posibil ca Schumacher sa invete sa vorbeasca din nou”, a adaugat doctorul.

Michael Schumacher ar putea suferi un atac de panică

In continuarea acestei idei, doctorul Gerhard Jan Jungehulsing, de la Spitalul din Berlin, spune ca Schumacher ar putea suferi un atac de panica in momentul in care va iesi complet din coma.

„Este foarte important ca pacientul sa nu se panicheze dupa ce se trezeste, in momentul in care va constientiza ca nu mai vorbeste ca inainte”, a afirmat doctorul de la Spitalul din Berlin.

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra. Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii.Conform celui mai recent buletin medical oficial, situatia este in continuare critica, dar stabila. Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie.