MICHAEL SCHUMACHER se trezeşte din COMĂ. Vezi anunţul de ULTIMĂ ORĂ al familiei

MICHAEL SCHUMACHER a intrat într-un proces de trezire treptată din coma artificială în care a fost plasat în ultimele patru săptămâni, după un teribil accident la schi. Medicii au redus sedativele administrate fostului pilot. Din primele informaţii, reacţia fostului campion este una pozitivă, potrivit presei. Familia a luat însă o decizie importantă în ceea ce-l priveşte pe Schumi.

30 ian. 2014, 17:45
MICHAEL SCHUMACHER se trezeşte din COMĂ. Vezi anunţul de ULTIMĂ ORĂ al familiei

MICHAEL SCHUMACHER se trezeşte din comă. Potrivit purtătorului de cuvânt al lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, procesul de trezire din comă ar putea dura foarte mult. Fostul campion german este la terapie intensivă la spitalul universitar din Grenoble, unde este atent supravegheat de medici.

După patru săptămâni de comă artificială, în care a fost plasat după accidentul de schi produs pe 29 decembrie, medicii au decis să încerce să-l trezească pe sportiv, iar familia a decis să anunţe această informaţie, deşi iniţial s-a dorit păstrarea unui secret total asupra stării fostului campion.

Joi, familia lui Michael Schumacher a decis din nou să nu mai comunice cu presa şi a cerut jurnaliştilor „să-i respecte intimitatea şi secretul medical şi să nu deranjeze munca medicilor”.

„Nu vom da nicio informaţie despre etapele intermediare” ale fazei de trezire, a mai indicat Sabine Kehm.

Septuplul campion mondial de Formula 1, care a împlinit 45 de ani pe 3 ianuarie, a suferit leziuni craniene ‘difuze şi grave’, conform ultimelor rapoarte, după ce s-a lovit cu capul de o stâncă în timp ce schia în staţiunea franceză Meribel, pe 29 decembrie.