MICHAEL SCHUMACHER, starea sa rămâne ÎNGRIJORĂTOARE. Soţia lui face eforturi disperate să-l ţină în viaţă

Cotidianul Bild dezvăluia luni că Michael Schumacher nu răspunde la stimuli după ce a fost scos din comă, însă asta nu este singura veste proastă din această săptămână. Philippe Decq, un reputat neurochirurg la spitalul Beaujon (Clichy) a declarat marţi că lucrurile ar putea deveni "mai îngrijorătoare" în ceea ce-l priveşte pe campionul german.

11 feb. 2014, 12:23
MICHAEL SCHUMACHER, starea sa rămâne ÎNGRIJORĂTOARE. Soţia lui face eforturi disperate să-l ţină în viaţă

Din data 30 ianuarie medicii au început procedura de scoatere treptată din comă a lui Michael Schumacher, iar lucrurile nu decurg întocmai aşteptărilor.

Dacă medicii de la Grenoble, unde este internat Michael Schumacher, sunt extrem de distreţi în ceea ce priveşte starea de sănătate a campionului german, specialiştii sunt unanimi în a aprecia că timpul nu se scurge în favoarea lui Schumi, acesta intrând într-un stadiu în care fiecare secundă i-ar putea fi fatală.

Citeşte şi SCHUMACHER nu e MORT! Medicii care au grijă de campion au fost OBLIGAŢI să reacţioneze

Va mai trece mult timp până când se va opri complet procesul de sedare a sa, iar atunci nu se ştie cum va reacţiona. Până la primul răspuns al corpului, chiar o clipire din ochi, ar mai putea trece sătpămâni„, spune profesorul Philippe Decq, neurochirurg la Spitalul Beaujon (Clichy).

Ieşirea oficială din comă se produce în momentul în care pacientul deschide ochii, însă e posibil să rămână la acest stadiu, fără să se mai întâmple nimic altceva. Atunci, personalul medical şi familia încearcă să stabilească un contact cu el, să-l strige pe nume„, a adăugat el.

Potrivit presei germane, Corinna, soţia lui Schumacher stă zilnic ore în şir la căpătâiul bolnavului şi vorbeşte cu acesta, neputând suporta gândul de a-l pierde şi poate într-o zi va primi un semn de la el.

Citeşte şi Michael Schumacher, scos din comă: Presa germană face un anunţ TERIBIL