MICHAEL SCHUMACHER, un an de la ACCIDENT. Care este starea lui REALĂ de sănătate

MICHAEL SCHUMACHER suferea pe 29 decembrie 2013 un teribil accident de schi, pe pârtia de la Meribel, din Alpii Francezi. A trecut un an de atunci, fostul mare campion de Formula 1 a făcut mici progrese în ceea ce priveşte starea sa de sănătate, însă apropiaţii se tem încă pentru viaţa lui.

29 dec. 2014, 10:02
MICHAEL SCHUMACHER, un an de la ACCIDENT. Care este starea lui REALĂ de sănătate

MICHAEL SCHUMACHER s-a accidentat grav, la cap, pe 29 decembrie 2013, în staţiunea de schi Meribel, din Savoia. A trecut un an de atunci şi aproape în fiecare zi s-au făcut speculaţii pe tema sănătăţii sale, ba în multe rânduri chiar s-a publicat anunţul morţii pilotului german.

La un an de zile de la teribilul accident, un lucru este sigur: MICHAEL SCHUMACHER nu mai este în comă, anunţul făcut de medici în luna octombrie fiind confirmat din mai multe surse şi, de asemenea, s-au constatat mici progrese în evoluţia sa.

Restul informaţiilor sunt destul de neclare şi chiar un anunţ optimist, făcut de fostul pilot, Philippe Streiff, este dezminţit de anturajul lui Schumacher. Streiff, el însuşi victima unui accident care l-a lăsat tetraplegic, în 1989, afirma într-un interviu acordat Le Parisien, că Schumacher este conştient şi „comunică cu ajutorul ochilor”.

Citeşte şi Veste URIAŞĂ despre Michael Schumacher fix la un an de la accident. Ce face când îşi aude câinele

El mai spunea că fostul campion îi recunoaşte pe cei apropiaţi, afirmând că a aflat aceste informaţii de la profesorul Saillant (preşedintele Comisie Medicale a FIA), care câteva ore mai târziu avea însă să dezmintă aceste afirmaţii. „Timp de un an, nu am avut nici un contact, verbal, scris sau fizic Philippe Streiff„, a declarat profesorul Gérard Saillant, printr-un purtător de cuvânt al FIA. „În ultimul an, niciun membru al familiei sau dintre prietenii adevăraţi ai lui Michael nu a comunicat cu presa pe acest subiect, sarcina revenindu-i Sabinei Kehm, purtătorul de cuvânt oficial al familiei Schumacher„, a mai spus profesorul Saillant.

Citeşte şi Michael Schumacher, părăsit de sponsori

Sabine Kehm a reacționat şi ea la anunţul lui Philippe Streiff, spunând într-un interviu pentru Reuters: „Nu pot confirma informaţiile domnului Streiff, nu ştiu de unde le-a luat, pentru că nu a avut nici un contact cu noi„. Sabine Kehm nu a spus însă dacă informaţiile sunt corecte sau nu.