Veste CUMPLITĂ despre MICHAEL SCHUMACHER. Anunţ DRAMATIC al MEDICILOR

MICHAEL SCHUMACHER. Fostul pilot german MICHAEL SCHUMACHER a petrecut a 150-a zi de comă indusă după accidentul suferit pe 29 decembrie 2013. Ultimele speculaţşii ale medicilor induc ideea că MICHAEL SCHUMACHER ar putea fi într-o stare vegetativă permanentă pentru tot restul vieții sale.

28 mai 2014, 06:37
Veste CUMPLITĂ despre MICHAEL SCHUMACHER. Anunţ DRAMATIC al MEDICILOR

MICHAEL SCHUMACHER. Fost campion mondial de 7 ori, MICHAEL SCHUMACHER este în comă de aproape şase luni, după ce s-a lovit cu capul de o piatră în Alpii francezi, pe o pârtie de schi.

Deşi Sabine Kehm, managerul lui MICHAEL SCHUMACHER, a anunţat unele progrese ale pacientului, doctorii sunt de altă părere. Aceştia susţin că MICHAEL SCHUMACHER ar putea rămâne într-o stare vegetativă permanentă pentru tot restul vieții sale.

O astfel de condiție înseamnă că MICHAEL SCHUMACHER va fi conștient, dar nu se va putea deplasa sau nu va putea comunica.

MICHAEL SCHUMACHER este internat la Spitalul Universitar din Grenoble din 29 decembrie 2013, iar săptămâna viitoare va intra în a şasea lună de comă.

Andreas Zieger, șeful clinicii de neuroreabilitare la Spitalul din Oldenburg, Germania, a declarat pentru Express. „Niciodată nu poți spune cât de repede se va trezi un pacient cu o leziune a creierului. Dar cu cât perioada de recuperare este mai mare, cu atât mai gravă este leziunea”.