Veste de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Michael Schumacher se recuperează destul de înce, iar aşteptarea unor vremuri mai bune este din ce în ce mai dureroasă pentru familia, prietenii şi fanii fostului campion de Formula 1.

10 dec. 2015, 10:34
Veste de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Michael Schumacher este în recuperare după accidentul din decembrie 2013, iar familia evită să facă precizări despre starea de sănătate a fostului pilot. Schumacher trece printr-un amplu program de reabilitare în casa lui din Geneva, Elveția. El este îngrijit non-stop de 15 medici, într-o cameră specială transformată în salon de spital. Cu excepţia personalului medical, doar familia și prieteni apropiați au permisiunea de a-l vizita, scrie TheBitBag.

Procesul de reabilitare este estimat la aproximativ 140.000 de euro pe săptămână și a costat familia mai mult de 14 milioane de euro. Din acest motiv, Corinna, soția lui Michael Schumacher, a vândut avionul personal al pilotului cu 34 de milioane de euro. De asemenea, casa de vacanţă din Franța a fost scoasă la vanzare.

Cum recuperarea lui Schumacher are un ritm foarte lent, iar costul tratamentului lui este foarte mare, au apărut zvonuri că familia trece prin momente dificile. Cu toate acestea, apropiaţii cerd că starea sa de sănătate a lui MKichael Schumacher se va îmbunătăți, iar pilotul se va recupera complet.

Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, a spus că starea de sănătate a pilotului se imbunatateste: „Suntem bucuroși să anunţ că starea sa de sănătate este îmbunătăţită,având în vedere severitatea accidentului. Dar, desigur, va fi nevoie de foarte mult timp pentru toți cei implicați în această luptă”.