MICHAEL SCHUMACHER. Decizie SURPRINZĂTOARE luată de familia fostului pilot la 4 ANI de la ieşirea DIN COMĂ

Michael Schumacher nu şi-a revenit nici acum după accidentul suferit pe pârtia de la Meribel, iar familia fostului pilot de Formula 1 a luat o decizie surprinzătoare.

14 mart. 2018, 12:40
MICHAEL SCHUMACHER. Decizie SURPRINZĂTOARE luată de familia fostului pilot la 4 ANI de la ieşirea DIN COMĂ

Michael Schumacher a suferit un accident teribil în decembrie 2013, în timp ce schia în stațiunea Meribel din Alpii francezi. Fostul pilot a fost pus într-o comă indusă medical înainte de două operații. Michael Schumacher s-a trezit din comă pe 16 iunie 2014, la 169 de zile după accidentul său de schi, iar de atunci luptă pentru a se recupera.

Michael Schumacher, fotografia de 1,1 milioane de euro. POLIŢIA anchetează CAZUL

Colecţia impresionantă de maşini a lui Michael Schumacher va fi expusă la salonul Motorworld din Koln, din vară, a anunţat familia fostului pilot, prin Keep Fighting Foundation. Decizia vine ca o aniversare a patru ani de când fostul pilot a ieşit din comă. Colecţia va include 20 de maşini, de la primul său kart la maşinile cu care a concurant în Formula Ford sau care s-a impus în Formula 1.

„Este ca şi cum am avea un Mare Premiu al amintirilor dacă oamenii ar trebui să experimenteze o istorie a automobilelor. Este ca o uşurare pentru familie, pentru că mereu trebuie privit omul Michael Schumacher, nu persoana care este acum bolnavă”, a declarat Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher.

Sabine Kehm nu a dat însă detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: „Sănătatea lui nu este o chestiune publică, așa că vom continua să nu facem nici un comentariu în această privință”.