Michelle Obama a aflat secretul ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE de la Ducesa de Cambridge. Ce folosesc cele două pentru a avea un ten perfect

Ca o dovadă supremă a prieteniei lor, Michelle Obama și Kate Middleton și-au împărtășit trucuri legate de frumusețe. Într-un interviu acordat revistei "Celebrities Style", make-up artistul Primei Doamne a Statelor Unite a dezvăluit secretul anti-îmbătrânire pe care aceasta l-a aflat de la Ducesa de Cambridge.

16 nov. 2016, 16:52
Michelle Obama a aflat secretul ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE de la Ducesa de Cambridge. Ce folosesc cele două pentru a avea un ten perfect

Au trecut opt ani de când Michelle Obama se află la Casa Albă, dar timpul pare să fi stat în loc pentru Prima Doamnă a SUA, foarte la modă. Fie că rostește un discurs la un eveniment sau apare pe coperta revistei Vogue, Michelle are întotdeauna un ten impecabil și poate că totul se datorează unui mic sfat primit de la Kate Middleton, scriu miercuri Hollywood Life și Daily Mail.

Make-up artistul Carl Ray a dezvăluit că produsul folosit de Michelle pentru îngrijirea pielii și netezirea ridurilor este o cremă considerată ”botoxul organic”. Michelle Obama folosește cu regularitate acest produs, numit Biotulin Supreme Skin Gel, la recomandarea lui Kate Middleton, a spus Carl, adăugând că „efectul este de necrezut” atunci când vine vorba de îndepărtarea ridurilor.

Acest gel este preparat cu spilanthol, un anestezic local, biologic, derivat din extractul plantei Acmella oleracea, și ar acționa prin reducerea contracțiilor musculare și relaxarea trăsăturilor — în special în jurul ochilor și între sprâncene.

Efectele acestui gel, în mod surprinzător mai ieftin decât alte tratamente anti-îmbătrânire de același fel, nu sunt pe termen lung, dar utilizarea lui reduce ridurile și face pielea fermă în mai puțin de o oră, rezultatul putând dura până la 24 de ore.

Kate și Michelle s-au întâlnit prima dată la o recepție la Buckingham Palace în mai 2011, apoi în aprilie anul acesta cu ocazia unui dineu găzduit de ducii de Cambridge pentru familia Obama la Kensington Palace.