Michelle Obama a venit încărcată cu daruri pentru copiii prinţului William şi ai ducesei de Cambridge VIDEO

Aflată în turneu prin Europa, Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, le-a dus copiilor lui Will şi Kate daruri tradiţionale americane.

18 iun. 2015, 07:32

În scurta ei vizită la Londra, Michelle Obama a făcut o vizită şi pe la Palatul Kensington, reşedinţa ducilor de Cambridge. Prima Doamnă nu a venit cu mâna goală, ci cu daruri pentru cei mici, prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Micul prinţ, care luna viitoare împlineşte doi ani, a primit un cărucior roşu din lemn, în timp mezina familiei s-a ales cu o păturică şi un balansoar, potrivit România TV.

Michelle Obama promovează zilele acestea, în Europa, campania ei de educare a fetelor din întreaga lume. Despre această campanie a discutat, la Londra, atât cu prinţul Harry, cât şi cu premierul britanic şi soţia acestuia. Apoi, Michelle Obama, însoţită în turneu de mama şi fiicele ei, Sasha şi Malia, a zburat la Milano.

Prima Doamnă a Americii s-a întâlnit deja cu premierul italian, soţia şi fiica acestuia şi a participat la o lecţie de gătit alături de o clasă de elevi.

Vezi şi Primele POZE cu Prinţul George şi Prinţesa Charlotte FOTO

Pentru vizita lui Michelle Obama, autorităţile din Milano au luat măsuri speciale de securitate: în centru nu se poate parca, iar zona hotelului de lux în care va poposi două nopţi Prima Doamnă este păzită de poliţişti.

Vizita lui Michelle în Peninsulă durează 3 zile, iar agenda ei este cât se poate de plină. După ce va vizita pavilionul Statelor Unite de la EXPO 2015 din Milano, Prima Doamnă va zbura la Vicenza, unde se va întâlni cu soldaţii americani. Înainte să se întoarcă la Washington, soţia lui Barack Obama va face şi o scurtă vizită la Veneţia.