Michelle Obama nu va candida niciodată la Preşedinţia Statelor Unite

Președintele american Barack Obama a mai făcut această afirmație, însă confruntat cu un zvon care persistă, a repetat că prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, nu va candida niciodată pentru Casa Albă.

30 nov. 2016, 07:03
Michelle Obama nu va candida niciodată la Preşedinţia Statelor Unite

După victoria surpriză a lui Donad Trump la alegerile din 8 noiembrie în confruntarea cu Hillary Clinton, pe rețelele sociale s-a răspândit ideea unei candidaturi a primei doamne din partea democraților în 2020.

„Michelle nu va candida niciodată”, a afirmat Barack Obama într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, publicat marți seara.

„Este cea mai dulce persoană pe care o cunosc. Are o complicitate incredibilă în ceea ce-i privește pe americani. Dar, exact cum am spus-o și în glumă, este prea sensibilă pentru a-și dori să se lanseze în politică”, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Michelle Obama, pe coperta revistei Vogue. Ce spune despre funcţia de Primă Doamnă, dar şi despre planurile de viitor FOTO

Hotărârea primei doamne, discursurile sale și mai ales felul în care a denunțat misoginismul lui Donald Trump, au marcat destule spirite printre americani. Dar Michelle Obama, care are o cotă de popularitate foarte înaltă, nu și-a ascuns niciodată aversiunea pentru politică.

Întrebată de nenumărate ori în ultimii ani despre planurile, ea a precizat că nu va urma exemplul lui Hillary Clinton.

Michelle Obama va împlini 53 de ani când va părăsi Casa Albă, la 20 ianuarie 2017.