Mici şi bere la sediul PSD după ce Dragnea a pierdut un pariu pe Facebook. Lungu: „Am fost la proteste. Am fost şi cu copiii” VIDEO

Dragnea dă mici la sediul PSD, unde a venit și internautul care a pierdut pariul să aducă naveta de bere; Se așteaptă și un protest, care a apărut pe Facebook imediat după anunțul liderului PSD. Evenimentul creat pe pagina de socializare se numește ”Grătar la Dragnea”, peste 10.000 de persoane bifând că sunt interesate sau vor să participe.  

07 mai 2018, 14:01
Mici şi bere la sediul PSD după ce Dragnea a pierdut un pariu pe Facebook. Lungu: „Am fost la proteste. Am fost şi cu copiii” VIDEO

Bogdan Lungu, internautul care săptămâna trecută a promis că îi va da lui Liviu Dragnea o navetă de bere dacă liderul PSD postează un selfie, a mers luni după-amiază la sediul PSD pentru a-şi onora pariul, astfel că a dus berea promisă, fiind întâmpinat cu mici de către liderul PSD. Întâlnirea a durat peste o oră, iar cei doi au mai făcut un pariu, tot pe o ladă de bere – ca PSD să finalizeze 150 de kilometri de autostradă până în 2020.

UPDATE: Zeci de persoane, protestatari, dar şi susţinători ai PSD, s-au strâns, luni, la sediul partidului, în contextul întâlnirii dintre Liviu Dragnea şi bărbatul care l-a provocat să îşi facă un selfie, care a adus o ladă de bere pentru a îşi onora pariul. Un protestatar a fost amendat.

În faţa PSD s-au strâns atât protestatari, cât şi susţinători, aceştia având schimburi de replici.

„Protestatar: Penalii trebuie să se ducă acolo unde trebuie. Pentru că scrie în Constituţie că toţi suntem egali în faţa legii. Aveţi demnitate, aveţi onoare pentru că au murit înaintaşii noştri pentru libertate, pentru demnitate. Gândiţi-vă la viitorul nepoţilor dumneavoastra. Ce vreţi să se întâmple cu nepoţii, vreţi să plece din ţară din cauza unor infractori nenorociţi? Nu pot să îi las, nu ma lasă sângele meu de român. Veţi fi traşi la răspundere de copiii şi nepoţii dumneavoastră. O să plece în pribegie, în ţări străine să muncească, să fie sluga altora pe 1000 de eroe pe lună, bani care puteau să îi ia în ţara lui sfântă? 

UPDATE: „Eu mă ţin de cuvânt. Dar bănuiesc că nu o sa o bem doar noi doi că du-aia nu ne mai înţelegem. Îi transmit să se ţină de cuvânt, dar nu în stilul în care a făcut-o până acum, atât dumnealui, cât şi Guvernul şi toată lumea. Au promis autostrăzi? Au promis dublăride salarii? Dublări de salarii înseamnă 100%, nu 40%. Am o lista. Nu se ţine de cuvânt. Nu mănânc de la dumnealui. Mie pomana nici aia electorală nu imi place. Nu am pomenit de mici sau altele”, a spus gălăţeanul.

Întrebat dacă o să bea o bere cu Liviu Dragnea, bărbatul a răspuns: „Sigur, chiar îmi e sete că vin de departe. Eu am timp.”

„Am fost la proteste. Am fost şi cu copiii”, a mai spus internautul. 

Bogdan Lungu este taximetrist şi susţine că şi-a amânat concediul pentru a veni la întâlnirea cu liderul PSD.

Aşa cum a promis, gălăţeanul a refuzat mititeii de Salcia, dar a fost dipus să pună rămăşag cu liderul PSD din nou. De această dată pe km de autostrăzi.

Întrebat de jurnalişti dacă şi-a schimbat părerea despre Liviu Dragnea după ce s-a aşezat la masă cu preşedintele PSD, Bogdan Lungu a răspuns:

Bogdan Lungu: E de datoria lui să încerce şi a mea de a nu accepta.

Liviu Dragnea: O singură întâlnire nu e suficientă. Dacă vrea, să mai facem un pariu Facem până în 2020 pe autostrăzi?

B. Lungu: Păi aţi pierdut un an deja… 

L Dragnea: Până la sfârşitul mandatului

B. Lungu: Cati km promiteti dumneavoastră?

L. Dragnea: Să vă faceti o listă de nemulţumiri justificate sau nu, să mi-o trimiteţi. Şi vă spun: la unele da, la unele nu

B. Lungu:: Punem pariu că mai mut de 150 de km nu daţi în folosită până in 2020?

L. Dragnea: Dacă facem, mâncaţi atunci mici?

Dragnea a câștigat pariul cu un internaut care l-a pus de demonstreze că el își postează mesajele pe Facebook. Liderul PSD a fost provocat să demonstreze că el este cel care scrie mesajele pe pagina de socializare.

 În fața camerelor de filmat, șeful social-democraților, Liviu Dragnea, a stat la o bere și niște mici pe grătar alături de un gălățean.

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit luni cu internautul care a pierdut un pariu cu el şi a promis că aduce o ladă cu bere, liderul PSD oferind micii.

În urmă cu o săptămână, liderul PSD a fost provocat de un internaut să demonstreze că el îşi scrie postările de pe Facebook, miza fiind o navetă cu bere. Astfel, Liviu Dragnea a postat un selfie cu el la volanul maşinii, întrebând „cum rămâne cu naveta cu bere” promisă şi spunând că îl aşteaptă pe internaut luni la sediul PSD din Kiseleff cu mici, urmând ca internautul să aducă berea.

Bogdan Lungu, gălățeanul care a pierdut pariul, s-a ținut de cuvânt și s-a prezentat luni cu o navetă de bere la sediul PSD din București

“Sunt din Galaţi. Luni vin cu naveta cu bere. Să văd dacă am cui să dau pariul pierdut. Râdeţi, glumiţi… dar eu chiar mă duc la ora şi locul stabilit. Să vedem…”. Bogdan Lungu a participat alături de familia sa la protestele antiguvernamentale.

De altfel, el le-a declarat azi jurnaliștilor că nu a votat și nu va vota cu PSD și că are foarte multe de reproșat președintelui Camerei Deputaților.v